Статус: Офлайн
Повідом.: 43681
Повідом.: 43681

...у зонах таке робили?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...у зонах таке робили?
Ні, але чомусь здається...Пробував?
в зонах делали наборные из оргстекла...у зонах таке робили?
Я таких штуки три зжував. Вони були лакіровані.Ні, такі ручки продавались у магазинах. Типа сувенірні.
так в тебе, з того часу на обличчі здивування?Я таких штуки три зжував. Вони були лакіровані.
То фєйспалм.так в тебе, з того часу на обличчі здивування?
ні, охуєваніє.))))здивування?
Из индийских помню только Крест они ароматизтоованние били и бумага полосатая..Разблякались, ***.
А вот кто вспомнит, как назывались индийские сигареты, которые у нас в 80-х продавались?
Доволі чудове життя, до речі!Після 50 життя існує. Суто формально.
Але, хіба ж то життя?
...мені до 60ти ще далеко, а теж поки все нормально з усим і з рок-н-ролом теж🍻👍Доволі чудове життя, до речі!
Я відкрив для себе садівництво, виноградарство, зробив у гаражі майстерню, працюю по металу, по дереву .
А через півроку подивлюся, як воно там, де 60+
А коли тобі 30, що то за життя? Одні жінки, бухалово та рок-н-рол![]()
Бухати я перестав....мені до 60ти ще далеко, а теж поки все нормально з усим і з рок-н-ролом теж🍻👍
в 30 здоровье гуд потому и бабы бухлоДоволі чудове життя, до речі!
Я відкрив для себе садівництво, виноградарство, зробив у гаражі майстерню, працюю по металу, по дереву .
А коли тобі 30, що то за життя? Одні жінки, бухалово та рок-н-рол![]()
В 60+ нормально.Доволі чудове життя, до речі!
в Яремче на ринку досі такі продають...у зонах таке робили?
Не иначе возвращается с приема, оказанного Ленинградским обкомом КПСС, вот в тех одноэтажныхКоролева Англии в СССР
![]()