Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Это обычный русскоязычный юзер, вдруг ощутивший себя сверхчеловеком, судией всего и вся.
Такие, как правило, не знают даже года рождения своих родителей.
Ну принаймні я себе "ащютіл". А ти досі праці членіна-сраліна вивчаєш.

Позбавляти права голоса, непоганий варіант. Для початку. Після ретельно перевірки в СБУ.
В запорізьку область твої батьки або діди, підозрююю що з рашки приїхали. В 1930-х або 1940-х.
Неодеколонизатор во всей красе типичный, стандартный.

В 2013 году гордился своим дедом, участником войны.
Сейчас, скорпе всего, называет оккупантом.

Неодеколонизатор во всей красе типичный, стандартный.

В 2013 году гордился своим дедом, участником войны.
Сейчас, скорпе всего, называет оккупантом.
Я б тебе післав, куди треба, але боюся тобі це принесе задоволення. Тому ні. Навіть не мрій.
І дякую за компліменти - так я нео (не боюся нового) і так, я здатний замислюватися, змінюватися.

І ще - відкрию тобі секрет: це не члєнін-сралін створили Україну та українців, вони були змушені визнати наше існування.

Бажаю тобі здохнути від твоєї улюбленої рашиської бомби, ****.

Бажаю тобі здохнути від твоєї улюбленої рашиської бомби, ****.
Ти як себе почуваєш? Бо щось дивне пишеш.

Бабця - не подарунок, але точно не *****ка і точно не сумує за комунізмом. Збав оберти і пиши по ділу

Ти як себе почуваєш? Бо щось дивне пишеш.

Бабця - не подарунок, але точно не *****ка і точно не сумує за комунізмом. Збав оберти і пиши по ділу
Тут людей вбивають, просто за те - що українці. А ця **** починає розказувати, як члєнін-сралін придумали Україну та "українофіціровалі" Харків.

_610381.webp

Тут людей вбивають, просто за те - що українці. А ця **** починає розказувати, як члєнін-сралін придумали Україну та "українофіціровалі" Харків.
Уровень твоего образования удручает.
Читал ли ты что-либо кроме Муму Тургенева?
Школу ведь русскую закончил, если закончил, а не выгнали за тупость.
История Харькова 1922-1934 явно мимо тебя прошла.
А в деколонизаторах этому не учат.

Раніше вже з'ясували, що твоє знання історії коливається коло нульової позначки. Не будь повним невігласом, не продовжуй.

Позбавляти права голоса, непоганий варіант. Для початку. Після ретельно перевірки в СБУ.
В запорізьку область твої батьки або діди, підозрююю що з рашки приїхали. В 1930-х або 1940-х.
Нет, не угадал. Мой дед даже Махно видел, он тогда уже был в сознательном возрасте. Недалеко от Гуляйполя село. Так что ты лучше свои догадки прекращай.
А ты сам из комсомольских активистов похоже?

кажись у одного ТСа обострение, но санитаров мобилизовали так что придется ему самому справляться

474478244_1016762847152730_4997491767921014063_n.jpg

одного вусатого фюрера змінили на іншого, з більшими вусами

...кто носіт фірму адідас,тому любая баба даст(с)

Назад
Зверху Знизу