Статус: Онлайн
Повідом.: 9853
Повідом.: 9853
Ніччю більш схоже на міст над якоюсь річкою

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ніччю більш схоже на міст над якоюсь річкою
Хуже.пролетела Анна как фанера .
Ті бабці Цахал пройшли...Знають, що із зброєю робити, щоб працювала безвідмовно...Бабушки хорошие попались,без Виагры знают как надо.
Службу в израильской армии считают высшим проявлением гражданского долга. Женщины и мужчины исполняют эту почетную обязанность наравне, что указывает на подлинное равноправие в стране. Соответствующий Закон о воинской повинности был принят в 1959 году.Согласно закону о воинской повинности от 1986 года, призыву на воинскую службу в Армию обороны Израиля (ЦАХАЛ) подлежат женщины в возрасте от 18 до 26 лет, годные по состоянию здоровья, не состоящие в браке и не имеющие детей.
А тем бабушкам уже 90. Так что насчет цахала - мимо.
… і увімкну беззвучний режим.Поставлю собі на вхідний дзвінок....
як будто тиждень бухавДуже у него ряпа хітрая.
Я тицнул і мнє нє расказалі.Щас, кстати, не нтересно угадивать стало по фоткам..тицнул и тебе все рассказали..
А яж думаю - ***** знакомая....скажу прямо,я погуглив,виявляється це голова міста
То вже час кнопковий телефон продати на аукціоні і купити сучаснийЯ тицнул і мнє нє расказалі.
А ще в нього сьогодні Днюха...скажу прямо,я погуглив,виявляється це голова міста
У мене ще дісковий.То вже час кнопковий телефон продати на аукціоні і купити сучасний
vef?У мене ще дісковий.![]()
студентом, я вважав, що саме таким вино і має бути. доки не спробував сухі...
Але Кокур Сурож був дуже гарнимстудентом, я вважав, що саме таким вино і має бути. доки не спробував сухі...
Я колись організовував міжнгародний науковий симпозіум. Там були і іспанці з італійцями, і французи... Ну і велкампаті як пологаєцця)) З кримськими винами)) Мені іспанці прямим текстом казали - ви нахера у вино цукор добавили??студентом, я вважав, що саме таким вино і має бути. доки не спробував сухі...