Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Первый раз пиво в кулёчках я увидел в Уфе, будучи там в командировке где-то в 1993-95 годах! Охуел, подумал - неужели там нарид такой нищий, шо банки 3-хлитровой дома нету с крышкой полиэтиленовой?
Могу долго рассказывать как сделать памперс многоразовым.
Лучше как Тампакс!:D
горілку у 0,1 у ПЕТ склянці під фольгою..
На опохмел удобная была!

1727529855054.webp

І чоловік із сумкою дерев'яних...

Все было в дефиците. И кулечки стирали, и памперсы. Могу долго рассказывать как сделать памперс многоразовым.
Оооо! У Вас был памперс??
В 89м исключительно подгузники из марли! Стирали детским мылом после каждого ка-ка.
Мыло кстати, ШЕСТЬ кусочков на месяц, по талонам....

пінти, як дюйми, збивали зпантелику. хоча якесь було... оболонь чи щось таке...
Коли Британія перший раз спробувала перейти на метри/литри/кг, на засіданні Парламенту один лорд сказав: Панове! Ви можете уявити, що робочий після напруженого дня зайде у паб і замість пінти попросить 0.618453літра пива??
Поважні пани не змогли.
І впровадження метричної системи на Острові пересунули на декілька десятиріч....

Цікаво що назва валюти СССР перекладалася на мови союзних республік....
Хіба зараз евро хтось називає офіційно гульденами чи рейхсмарками ? :)
Та, бл@, гривну досі рублями звуть. Біс з ними - старі (вони їх пам'ятають), а, наприклад, 30-річні! Де вони цього нахапалися?!

Щодо трояка... Три карбованці, тріс рубліс, уч сом.

Останнє - на підсвідомості. "Учкудук - три колодца" :D

Оооо! У Вас был памперс??
В 89м исключительно подгузники из марли! Стирали детским мылом после каждого ка-ка.
Мыло кстати, ШЕСТЬ кусочков на месяц, по талонам....
Если бы не памперсы мы б Диканевку бы не пережили :) После первого использования содержимое памперса изымается и на его место запихивается марля . Но снаружи незаметно и мамочки все нам завидовали - О, у вас Памперс!

• Це смішно!
Реакції: TILD
Та, бл@, гривну досі рублями звуть. Біс з ними - старі (вони їх пам'ятають), а, наприклад, 30-річні! Де вони цього нахапалися?!
На Закарпатті і 20-річна молодь гривні називають рублями.

Назад
Зверху Знизу