Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Ну не совсем но рядом. Праздники немного таки разные, хотя у одного ноги из второго растут. Из за особенностей календаря и празднуются они в разные дни. А на Устасса особо не ведись, он упорот.
Мне кажется, что я и сама немного упорот.)
Так шо. Не понимаю зачем эта тема вообще. Мы ж ещё не умерли.)

Тобто вчили при совку мовам таки препаскудно? Тоді що там збрехав Веллер?
Это ты по своему опыту рассказываешь? Или мнение белорусского ***а закончившего филфак и неперевевшего в своей жизни ничего о качестве советских переводчиков для тебя истина в последней инстанции?
Ну расскажи тогда своё мнение о переводах Первого переводческого объединения под рук. И. А. Кашкина. Как ты оцениваешь их работу?

Та я на раз можу пару руських епітетів пристроїти до будь-якого *****ездола. Не переймайся цим.
Щодо пасок. Спробуй зліпити свою пластичну масу до купи, напруж мізки й нарешті дай відповідь на питання, що я тобі вже декілька разів задавав.
Як же це так сталося, що ліпили, як ти кажеш "кулічі", а називали їх всі пасочками. Що за фігня така? Та ще й на зрусифікованій Україні.
Наведи мені кілька прикладів, де нашу паску обзивають кулічами. До початку війни. А то мені якось не по собі від того, що я все життя їв кулічі, що так добре замаскувались під назвою "паска" й не знав цього.
Ой, иди уже праздновать.)

Не понимаю зачем эта тема вообще. Мы ж ещё не умерли.)
А папиздеть:confused:!!!

3jffca.webp

Это ты по своему опыту рассказываешь? Или мнение белорусского ***а закончившего филфак и неперевевшего в своей жизни ничего о качестве советских переводчиков для тебя истина в последней инстанции?
Ну расскажи тогда своё мнение о переводах Первого переводческого объединения под рук. И. А. Кашкина. Как ты оцениваешь их работу?
Все ***ня. Давай по новой. (С)
Ти який виш закінчив?

Змістовна та грунтовна відповідь.
Від поціновувачів рєпоєдів більшого й не слід було очікувати.
Но портишь ты настроение прямо как Серожа. И чё я тебе плохого сделала?
В праздник. Зараза.

Но портишь ты настроение прямо как Серожа. И чё я тебе плохого сделала?
В праздник. Зараза.

Повеселила ти мене отим - зараза. :D:D:D

Як в голові ***********а може вміщуватись дві протилежні ідеології? Комунізм з науковим атеїзмом та християнство? :незнаю:

А тебе то какое дело то? Типа тебе это о чем то скажет? Ну ладно, ХГУ.

Та власне кажучи тепер буду знати в якому виші совка іноземну мову викладали краще ніж російську. Судячи з твоєї пунктуації.

Повеселила ти мене отим - зараза. :D:D:D

Як в голові ***********а може вміщуватись дві протилежні ідеології? Комунізм з науковим атеїзмом та християнство? :незнаю:

Плохо, что не знаешь. А это все "коммуняки" знали.
Весь кодекс строителя слизан. Так шо. )

Назад
Зверху Знизу