Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
??? :) Хулио Иглесиас ?? :D
Учора майже годину намагався з'ясувати, якого біса комуняки того Хуліо залучили до нео-фашизму.
Навіть ШтІнт знає що Хуліо - то бяка, але ЧОМУ ніхто не знає.

100% наклеп "гнилий оселедець". Тебе по морді ляп, а ти потів відмивайся, як хочеш, але запашок то залишився ....

...я таких не зустрічав,ви не праві
вибачаюсь, я з такими не зустрічався просто.
Магнітофон-приставка — це магнітофон, у якого відсутній вбудований підсилювач звукових частот і динаміки. Відповідно, для відтворення звуку він потребує зовнішнього підсилювача і акустичної системи.
На відміну від повноцінного магнітофона, приставка призначена лише для запису і подальшого відтворення магнітних стрічок, а не для самостійного відтворення звуку через вбудовані гучномовці.

Бил 205..неубиваемий.. в 96 винес на мусорку вместе с мешком бобин, через час его уже не било.. мабуть на Балку поїхав.. :D
1761897785469.webp

Магнітофон Маяк 205​

700 грн.​

Договірна

Сковородка уже в руках и прицеливаюсь. 😁
это как в анекдоте.
на суде -
женщина. объясните нам зачем вы ударили своего мужа по голове сковородкой? .
а чего я не могу своего мужа бить сковородкой ? .

Моргэн.Из наблюдений на прогулках,немки летом процентов 30 не носят бюстгалтер,от 15 до 70-ти летних.
Вот совсем не замечал. Хотя именно летом был несколько лет назад в Берлине и прошлым летом-в Дюссельдорфе-Келне-Мюльхейм на Руре.

Я в Баварии уже два лета замечаю.
В Баварии был,но зимой. Взял напрокат машину Шкода Скала,так не мог понять,как двигать сиденье вперед-назад. Вверх-вниз,наклон-пожалуйста. А дело вечером за пару дней до Рождества,ехать далеко. Пришлось просить помощи при наличии в словарном запасе двух слов: фрау и битте. Оказалось-одной штуковиной регулируются две функции:"вверх-вниз" и она же-"вперед-назад". Машина не понравилась. Багажник маленький и колеса тоже какие-то небольшие. Зато пробег был где-то 10.000.

В Баварии был,но зимой. Взял напрокат машину Шкода Скала,так не мог понять,как двигать сиденье вперед-назад. Вверх-вниз,наклон-пожалуйста. А дело вечером за пару дней до Рождества,ехать далеко. Пришлось просить помощи при наличии в словарном запасе двух слов: фрау и битте. Оказалось-одной штуковиной регулируются две функции:"вверх-вниз" и она же-"вперед-назад". Машина не понравилась. Багажник маленький и колеса тоже какие-то небольшие. Зато пробег был где-то 10.000.
Ще можно било сказать ей хенде хох.. :D

Назад
Зверху Знизу