Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
1761409844651.webp

Даже Хулио Иглессиас...
10сс.... о боже
схуялі, язу - це панк?
найчистіший сінтіпоп. уінс кларк був би щиро здивований

Останнє редагування:
1761409844651.webp

Даже Хулио Иглессиас...
10сс.... о боже
цей перелік - фейк. ще 15 років тому з"ясували: таких шрифтів у совку хіба що на книжних типографіях було... от попередній з друкарської машинки та недолугими спробами зробити таблицю - достовірніший

Ніколи б на праску уваги не звернув))))
был б у тебя утюг, как у меня есть аналогичная лампа с фото :),думаю и обратил бы внимание, и написал ))
1761409844651.webp

Даже Хулио Иглессиас...
10сс.... о боже
кстати , Донна Саммер как раз была спасательным кругом для влезжшего в сумасшедшие долги продюсера, он как раз раскручивал и её ,и Kiss.Так вот Kiss сперва не пошёл как надо, и спасательным кругом продюсера была именно Донна, которую он нашёл в Германии. И выехала в большой свет она как раз своим "эротизмом" в песне, которая стала хитом. Ну и потом пошло-поехало.
Смотрел х.фильм " Рождение легенд" 2023, советую.

был б у тебя утюг, как у меня есть лампа-думаю и обратил бы внимание, и написал ))

кстати , Донна Саммерз как раз была спасательным кругом для влезжшего в сумасшедшие долги продюсера, он как раз раскручивал и её ,и Kiss.Так вот Kiss сперва не пошёл как надо, и спасательным кругом продюсером была именно Донна, которую он нашёл в Германии. И выехала она как раз своим "эротизмом" в песне, котрая стала хитом. Ну и потом пошло-поехало.
Смотрел х.фильм " Рождение легенд" 2023, советую.
спасибо, интересный ответ.

з друкарської машинки та недолугими спробами зробити таблицю - достовірніший
Такий Приказ № 361 особисто передруковував на друкарській машинці у 1984 (югославською
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, що коштувала 230 (!) крб. й була придбана у канцтоварах на Сумській, 36, праворуч від встановленого у 2007 пам'ятника Бекетову).

Тільки "мій" варіант був без підкреслювань, з двох боків аркушу формату А4, західні виконавці (з помилками у назвах) були на першій сторінці, радянські (40 шт.) - на другій.

Назад
Зверху Знизу