Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Савєцкіє джинси називалісь - тєхАси. Хз чому, но це стопудово.
Тверь були, по лекалам Левис. Непоганий закос. Але щасливі власникі, чомусь відривали лейбл Тверь і пришивали щось забугорне.

Тверь були, по лекалам Левис. Непоганий закос. Але щасливі власникі, чомусь відривали лейбл Тверь і пришивали щось забугорне.
Я хз, но совкови' джинси були сіросинього кольороу і напрочь отказивалісь протірацца на модних мєстах. А лєвайси аж бєгом.

Я хз, но совкови' джинси були сіросинього кольороу і напрочь отказивалісь протірацца на модних мєстах. А лєвайси аж бєгом.
Наверное поэтому и чухасы, что их чухали кирпичом пытаясь вызвать потёртости😀

Вики говорит, что Сектор Газа появился около 90-х. То есть, если тебе тогда четвертый десяток шел, то ты сверстник Вегераста получается?
та ні, то багатенько, перший раз я почув як плємяш слухає, це був 93 рік,а може і 94, після розвалу сересера, точно, мені вже пішов 4-й десяток

та ні, то багатенько, перший раз я почув як плємяш слухає, це був 93 рік,а може і 94, після розвалу сересера, точно, мені вже пішов 4-й десяток
В 94 сектор газа записал панкоперу о царе салтане и прочей мутотени.)

В 90-х цікаво було на ХГ.
Вдень, у дворі, купка оточує жінку, сміються, балаболять і відбігають.
Жінка як стій хвилин 10, а потім каже - ножа приставили і все золото зняли.
Тітки на лавці сиділи і не розуміли, вона ж мовчала.
Про те що збити з ніг, зірвати ланцюжок з шиї, то це взагалі дитвацтво.
В 2015… мама моя жива ещё была, у сидящих на лавочке женщины и бабушек сняли все, что блестело. На Салтовке, недалеко от 50*50. Просто посрывали. Так что это не про совок

IMG_6193.webp

IMG_6192.webp

Назад
Зверху Знизу