Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Не пойму які проблеми. Результат мутації совка після розпаду називається РФ. Уже збираються назви повернути "КГБ", "ГАИ" і т.д. А в Білорусії навіть і не переіменовували ніколи. Оце ваш совок існує далі в реаліях 21-го століття. І так само намагається шось там показувати дрищавими мускулами, і так само неконкурентноздатний на світовій арені. Одне слово - убожество було, є, і скільки ще буде мутувати - стільки залишатиметься убожеством.

Да можно как угодно называть мутантов,но они никогда не станут ничем другим,кроме как мутантами.
Америке нет дело до мутантов,да и враги сейчас другие и их хватает,о совке уже никто и не вспоминает.Рашка может и хочет чтоб америка рассматривала ее как врага номер один,но америке это смешно просто.

Я б так не сказав. Трамп 100% завербований гебухою.

У трампапа яйца в тисках,если он будет рыпаться,то ему их оторвут.Он не принимает сам решения.Америка быстро сделает импичмент,если поймет что он действует не в ее интересах.

,о совке уже никто и не вспоминает.Рашка может и хочет чтоб америка рассматривала ее как врага номер один,но америке это смешно просто.

Це нічого не міняє. Совок в 21-му столітті такий як він міг стати в результаті, не інакший. Природній процес. З ворони не виросте прекрасний лебідь.

Ото шо ти тут плачеш - ти ж не за совком плачеш. Якби було бажання - все ще є місця куди можна благополучно злиняти в совок. Ти плачеш за своєю пайкою, яка тобі діставалася просто так, а зараз не просто так. І хочеш цю пайку отримати теж як в совку - не зрушуючи 5-ту точку з місця, тобто зараз це Україна.

У трампапа яйца в тисках,если он будет рыпаться,то ему их оторвут.Он не принимает сам решения.Америка быстро сделает импичмент,если поймет что он действует не в ее интересах.

Це і так ясно. Але задумка хороша. Що в совконавтів прогресує постійно - так це губуха.

Ото шо ти тут плачеш - ти ж не за совком плачеш. Якби було бажання - все ще є місця куди можна благополучно злиняти в совок. Ти плачеш за своєю пайкою, яка тобі діставалася просто так, а зараз не просто так. І хочеш цю пайку отримати теж як в совку - не зрушуючи 5-ту точку з місця, тобто зараз це Україна.

А я за совком никогда не плакал,и пайки там у меня никогда не было.У меня просто доход зависит от дохода граждан Украины,если он поднимается,доход поднимается и у меня.К сожалению так не у всех,поэтому каждый за себя,и у меня большие сомнения,что это хорошо для страны вцелом.

Они просто раздавили танками недовольных и пошли дальше работать.
Я про внешнюю политику Китая вообще и про их страх пред пендосами в частности, а ты все страдаешь об упущенных возможностях сохранения совка.. :рл:

Я про внешнюю политику Китая вообще и про их страх пред пендосами в частности, а ты все страдаешь об упущенных возможностях сохранения совка.. :рл:

А кто то хотел его сохранять?Каждый захотел иметь свою комнату отдельную,потому что считали что так легче выжить.

А я за совком никогда не плакал,и пайки там у меня никогда не было.У меня просто доход зависит от дохода граждан Украины,если он поднимается,доход поднимается и у меня.К сожалению так не у всех,поэтому каждый за себя.

Ну ось часто можна почути - "Якби не розвалили, то було би ОГО-ГО...". Просто писець шо було би, у фантазії. а по факту, будь-ласка - Білорусія, довелося ставати окремою країною, але вони нічого не розвалювали. Всі ці срані заводи, колгоспи - все залишили. Де вони в світових рейтингах, покажи.

Ну ось часто можна почути - "Якби не розвалили, то було би ОГО-ГО...". Просто писець шо було би, у фантазії. а по факту, будь-ласка - Білорусія, довелося ставати окремою країною, але вони нічого не розвалювали. Всі ці срані заводи, колгоспи - все залишили. Де вони в світових рейтингах, покажи.

Да нам же тут какой то рейтинг показывали,они на 51 месте,а Украина на 80х.

Да нам же тут какой то рейтинг показывали,они на 51 месте,а Украина на 80х.

А шо Україна, Україна хай буде хоч на якому. Я питаю чому совок нерозвалений не на першому місці?

В совку все по-старому

Когда наши пенсионеры это смотрят,то понимают насколько они зажрались.Я с одним таким разговаривал,когда я сказал сколько получают украинские *****,он перекрестился,хотя до этого в бога не верил.
Они говорят что им не хватает 5000 грн на жизнь,а чтоб они сказали на 1400 грн?

Когда наши пенсионеры это смотрят,то понимают насколько они зажрались.Я с одним таким разговаривал,когда я сказал сколько получают украинские *****,он перекрестился,хотя до этого в бога не верил.

Вот ти вася, "шо в лоб, шо по лбу", я кажу з американськими треба рівняти, а ти далі своє. Усратися просто різниця, на скільки доларів?

Вот ти вася, "шо в лоб, шо по лбу", я кажу з американськими треба рівняти, а ти далі своє. Усратися просто різниця, на скільки доларів?

Нам надо до белорусов доползти,куда там нам америка.На вроде и не так много,а вот в пять раз это уже не мало.Получается нашему надо протянуть пять дней,на то что белорус за день тратит.

Назад
Зверху Знизу