Тут могла бути ваша реклама

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Доповідаю: 4.5.0 поки без змін. Паперова армія за₴₴₴ла

Як ви Залізобетон? ТЦКашників багато? Мрію по гражданці прогулятись поекспериментувати чи підійдуть до мене
Сьогодні мене оповістили опів на сьому. Побачили, що поводжу себе спокійно, тому виліз лише один з 4 (5?). Усі такі кремезні хлопці, вам би їх на додачу...
Зафіксували дані та поїхали у своїх оповіщальних справах.

Як ви Залізобетон? ТЦКашників багато? Мрію по гражданці прогулятись поекспериментувати чи підійдуть до мене
У нас нема. Мабуть бояться. Дергачі, Золочів. Ще за Бурлуччину спитайте )))
За 4.5.0. Вдячний.
Сподіваюсь у всіх так....

Не бачила Тцк. Ну там де я буваю не бачила. Але бачу поранених. Одному намагалася поступитися місцем у трамваї. Ну не могла я при ньому сидіти. А він вперся і також не сідає. І либиться, чортяка:) Так і їхали стоячи, поки він не вийшов:)

Останнє редагування:
Сьогодні мене оповістили опів на сьому. Побачили, що поводжу себе спокійно, тому виліз лише один з 4 (5?). Усі такі кремезні хлопці, вам би їх на додачу...
Зафіксували дані та поїхали у своїх оповіщальних справах.
Добре, коли добре.
Кремезні, знов рефлекси не ті

Все норм 63 маршрут. (якщо доїдеш)

В групу оповіщення інвалідів і підстаркуватих не беруть ;) Хоча ветерани у ТЦК працюють, у певній кількості.
Знаю, мене цікавить як військового чи виконуються законні вимоги

Назад
Зверху Знизу