Що я вам можу сказати завжди приємно коли підарам є чим насипати, та ще й вдало насипають. Просто фантастичні відчуття 

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"жалость дается бесплатно, а зависть еще нужно заслужить",- в єтом штото есть
Ну, то так сфотографувалось, але дійсно місяць великий, та дуже яскравий.Это прям целый Сатурн, а не Луна!!!
Да, мне с юга в окна светит, шо прожектор.Ну, то так сфотографувалось, але дійсно місяць великий, та дуже яскравий.
Луна р. Восход — 17:58. Заход — 6:06>. Полнолуние — 8:55.мне с юга в окна светит, шо прожектор
Сьогодні? В нас хмарно тому майже не видно. Вчора було яскраво.Луна р. Восход — 17:58. Заход — 6:06>. Полнолуние — 8:55.
Интересно, что у нас силуэт на Луне трактовался как девушка, несущая на коромысле воду.Луна р. Восход — 17:58. Заход — 6:06>. Полнолуние — 8:55.
Сьогодні. Десь о третій Місяць впевнено пробивався крізь молочну хмарність. Вулицю було освітлено досить непогано.Сьогодні? В нас хмарно тому майже не видно. Вчора було яскраво.
Сьогодні?
Где это у вас тепленько? +6.У нас сегодня почти всю ночь шел дождь, тепленько
Шо там в вас, как ??![]()
Під одіяломГде это у вас тепленько? +6.
Ну не минус шесть.Где это у вас тепленько? +6.
А что удивительного ? Мой человек вообще заходит в инет раз в два месяца🙄Ну не минус шесть.
И вообще. От****тес, ага.
Вы б лучше подумали, что человек не пишет с пятницы.
Дякую, нормально. Не було часу. Як у тому прокльоні китайському: щоб ти жив у часи великих змін. Ось таки справи багато змін.У нас сегодня почти всю ночь шел дождь, тепленько
Шо там в вас, как ??![]()
у нас декілька днів вдень було +21Где это у вас тепленько? +6.