4000 грн на місяць

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
посты ТЦК обходил? :збентежений:
Не, просто прогулялся. Лес рядом, а я туда сейчас реже раза в месяц выбираюсь :( Хоть какой-то отдых и повышение настроения.

А кто где стоит, знаю и так. Необходимости шифроваться нет, данные обновлял в декабре и июне. Доки всегда с собой, включая ещё советскую офицерскую ксиву. Уже с вин-кодом.

Я злякався, та до хати - пизда кидає гранату
Я злякався, та в кастрюлю - там часник єбе цибулю
Я злякався, й за ворота - там хуй строче з пулемета
Я злякався, та в камиш - там єбуться десять миш
Три єбуться, три сосуться, три зайобані лежать
А десята на дротинці хуй показує дитинці.

не моє, гуляло в універі)
У нас теж була, але ще пошліша, навіть хф почервоніє, тому не буду.

Не, просто прогулялся. Лес рядом, а я туда сейчас реже раза в месяц выбираюсь :( Хоть какой-то отдых и повышение настроения.

А кто где стоит, знаю и так. Необходимости шифроваться нет, данные обновлял в декабре и июне. Доки всегда с собой, включая ещё советскую офицерскую ксиву. Уже с вин-кодом.
Міні повезло завжди мешкати біля природи, навіть коли на Клочківсий жив, дитину та колишню теж привчив до відпочинку

Міні повезло завжди мешкати біля природи, навіть коли на Клочківсий жив, дитину та колишню теж привчив до відпочинку
Огласите весь список .?
Неженатый сейчас? У нас все ТС в этом плане на контроле....?

С 7 сентября, как-то так :

Можете привитати я взув берци та одяг однострий

Дякую все добре, коллектив з гумором, конкурси веселі тамади ізощрьонні. Працюємо навчаємось поки у Дніпрі

Ну, мабуть нечаяно натиснув ,після 10 км та полоси перешкод взагалі важкувато

Та я вже три тиждні на Дніпрі в учебці, забрали в шортах сланцах та футболці

Вітаю, делюсь тим чого купувати не треба.Ціна ременя 300 грн. Час користування п'ять днів. Результати на фотографії

Тільки вчора закінчилась база. Так що все у процесі. Багато чого не для всіх.

Ось а у нас дров нарубив дві буржуйки запустив і капець не заснешь бо в палатці спека

Та можно, треба якось концепцію сформувати, бо нажальмало що можу розповісти, лише приколи типу як я їв три дні з посуду який помилково мив машинним мастилом бо воно було в бутилі з под Фейрі. Або написати щось типу: "Посрати без броніка-безцінно, для всього іншого є Віза"

Наблюдізм військовий:" Наявність цигарок сприяє встановленню контактів" дісклеймер, я взагалі не палю.

Назад
Зверху Знизу