Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жилстрой 1. Переулок Искринский. ЖК Искринский

• Автор теми Автор теми Jetty Silo
  • Дата створення Дата створення
Мне кажется что можно словить сантехника, и за определенное кол-во денег он проверит всю систему на герметичность :)

Может и так :)
Я не сантехник, но мне кажется, что без реального давления (напора воды), невозможно нормально проверить стыки и сами трубы.

Может и так
Я не сантехник, но мне кажется, что без реального давления (напора воды), невозможно нормально проверить стыки и сами трубы.
Компрессор с манометром (а есть и спец. приблуды) думаю он найдет

А куда спешить? Мне знакомый архитектор сказал что дом должен минимум год простоять, так как происходит его усадка, в противном случае возможны трещины при любой качественной штукатурке!И вообще: первую зиму рекомендуют пережить не начиная ремонт.

я имела ввиду снести стены, сделать перепланировку, определиться с электроразводкой и т.д + тут правильно писали, что сейчас за ваши деньги сделают любой каприз)))

и ещё ребята, нашла вот такую информацию случайно
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

теперь сижу и думаю, не попадаем ли мы туда же и чем это всё чревато. может кто-то что-то слышал???

и ещё ребята, нашла вот такую информацию случайно

теперь сижу и думаю, не попадаем ли мы туда же и чем это всё чревато. может кто-то что-то слышал???
Это участки по московскому проспекту (жк Мира)

Это участки по московскому проспекту (жк Мира)

вот нашла такую информацию
“УСПІШНІ КООПЕРАТОРИ” ПО-ХАРКІВСЬКІ: СТУДЕНТИ, РЕКТОР ТА **** ВИКОНКОМУ МІСЬКРАДИ
До порядку денного другої сесії Харківської міської ради 7-го скликання включений проект рішення «Про надання земельних ділянок для будівництва об'єктів», згідно з додатком 1 до якого, депутатам Харківської міської ради запропоновано проголосувати за те, щоб , безкоштовно надати обслуговуючим кооперативам «ЖБК» земельны ділянки, що належить територіальній громаді міста Харкова.
Так звана «кооперативна схема” працює в Харкові з 2008 року. Вона передбачає безкоштовне виділення Харківською міськраою земельних ділянок обслуговуючим кооперативам для будівництва житлових будинків.
Лише наприкінці 2014 року прокуратура почала робити спроби щодо повернення у власність територіальної громади м. Харкова земельних ділянок, виділених у такий спосіб кооперативам. Прокуратура звертаючись до суду з позовами, посилається на те, що при створенні кооперативу допускалися типові порушення вимог законодавства щодо чисельності засновників житлово-будівельного кооперативу, відсутності необхідності поліпшити житлові умови членів кооперативів та їх сімей. Також прокуратура зазначає, що переважна більшість кооперативів, які отримують земельні ділянки за цією схемою, фактично є обслуговуючими, їх фактична мета створення, порядок створення, організації та діяльності не відповідає вимогам до житлово-будівельних кооперативів.
Нагадаємо, що Житловий кодекс УРСР, який до цього часу діє в Україні, дозволяє житлово-будівельним кооперативам отримувати безкоштовно землю для побудови багатоквартирного житла. Але Кодекс висуває декілька вимог до учасників ЖБК: його члени повинні постійно проживати у місті, де буде будуватися житло, потребувати поліпшення житлових умов і стояти у квартирній черзі. А ще стояти на обліку бажаючих вступити до кооперативу при підприємстві, установі, організації або виконкомі ради. Членів кооперативу має бути щонайменше п’ятеро, але загалом стільки ж, скільки і квартир у запланованому будинку. Вік членів кооперативу – до 30 років.
“Щасливими” володарями землі за проектом рішення Харківської міської ради мають стати ОК «ЖБК «Магнат», ОК «ЖБК «Медіолан», ОК «ЖБК «Перемога 2015» та ОК «ЖБК «Житлобуд-1».
ОК «ЖБК «Магнат» заснували 6 чоловік - Ваштарев Сергій Миколайович, Кривенко Ерік Юрійович (студент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, вступив до закладу в 2012 році), Максименко Олександр Олександрович (прописаний в гуртожитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого), Повірений Олесандр Юрійович (прописаний в гуртожитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого), Слободянюк Петро Андрійович (прописаний в гуртожитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого), Чулков Антон Романович (прописаний в гуртожитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого). Кооператив зареєстрований за адресою - Харків, пров. Інженерний, 9, кімната 2. За цією ж адресою зареєстровані ТОВ «Конрад», ТОВ «Харківбетон», які знаходяться в стані припинення. Власником зазначених підприємств з статутним фондом в сотні тисяч гривень є Олександр Сєлін, який прописаний також в гуртожитку. Дата створення кооперативу – 01.09.2015. Планується, що кооператив для будівництва житлових будинків отримає 6 земельних ділянок загальною площею 3,9861 га в місті Харкові. по вул. Веселій.
Цікаво, що ректором Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, яка виховує таких підприємливих студентів, є Василь Тацій, який також є ****** виконкому Харківської міської ради. Його зять - Станіслав Косінов очолює Державну фінансову інспекцію у Харківській області та є депутатом Харківської міської ради.
Проте, безкоштовні земельні ділянки під забудову зможуть одержати не лише майбутні юристи.
Так, ОК «ЖБК «Перемога 2015» заснували 5 осіб - Вініченко Лариса Миколаївна, Петрова Марія Олександрівна, Сесенко Віталій Олександрович, Степанко Микола Михайлович, Фролова Дар’я Ігорівна. У всіх 5 засновників – одна адреса проживання – Харків, вул. Цілиноградська, 42, гуртожиток. Дата заснування – 29.07.2015р. Адреса реєстрації кооперативу – м.Харків, вул. Артема, 43. За цією ж адресою знаходиться ТОВ «Будконструкція-ХХІ», власниками, якого є Денис Бесараб та Наталія Вертелецька, яка проживає за тією ж адресою, що і засновники кооперативу - Харків, вул. Цілиноградська, 42. За тією ж адресою зареєстроване і дочірнє підприємство «Житлово-комунальна контора ВАТ «Житлобуд-1», власником якого є ВАТ «Трест-Житлобуд-1». Адреса ВАТ «Трест-Житлобуд-1» - м.Харків, вул. Артема, 43. Планується, що кооператив для будівництва, експлуатації і обслуговування житлових будинків отримає земельну ділянку, площею 3,3185 га в місті Харкові по вул. Перемоги, 83.
Від “студентської братії” не бажає відставати й ректор Харківського інституту кадрів управління Мица Віктор Павлович, який разом зі своїм сином Мицою Юрієм Вікторовичем та Курилою Тетяною Євгенівною заснував ОК «ЖБК «Медіолан». Дата заснування кооперативу – 08.08.2014р. Цікаво, що контактний телефон кооперативу співпадає з телефоном Інституту – 0572521006. Планується, що кооператив для будівництва житлового комплексу отримає 3 земельні ділянки загальною площею 0,9077 га в місті Харкові. по вул. Киргизькій, 15.
Проте, безумовним фаворитом серед усіх кооперативів міста є ОК «ЖБК «Житлобуд-1”, заснований ПАТ "ТРЕСТ ЖИТЛОБУД - 1", ТОВ «Харківжитлобуд-1», ПАТ «Харківелектромонтажкомплект». Кінцеві бенефіціарні власники – **** виконкому Харківської міськради Харченко Олександр та Харченко Олена. Безумовно, знаходження пана Харченко серед членів міськвиконкому жодним чином не впливає на те, що саме «ЖБК «Житлобуд-1” загалом безкоштовно одержить понад 46 га міської землі, зокрема:
- для будівництва і обслуговування житлового комплексу дві земельні ділянки, в сумі площею 0,6108 га в місті Харкові по вул. Малиновського, 17-А;
- для будівництва і обслуговування житлового комплексу земельну ділянку площею 7,5538 га в місті Харкові по просп. Московському (між просп. Орджонікідзе і просп. Фрунзе), по-новому ( між просп. Архітектора Альошина і просп. Індустріальний);
- для будівництва і обслуговування житлового комплексу земельну ділянку площею 18,2190 га в місті Харкові по просп. Московський (між вул. Роганською і вул. Плиточною);
- для будівництва і обслуговування житлового комплексу земельну ділянку площею 5,6988 га в місті Харкові по просп. Московський (між вул. 12-го Квітня і вул. Бібліка (в минулому вул. Другої п’ятирічкі));
- для будівництва і обслуговування житлового комплексу земельну ділянку площею 6,0974 га в місті Харкові по просп. Московський (між вул. Північноюі вул. Северина Потоцького (в минулому вул. 17 Партз’їзду));

Если и коснется, то 3-й дом. Два участка по Малиновского 17-А выделялись под строительство дома 3.

Земля под дома 1 и 2 выделялась ранее.

Если и коснется, то 3-й дом. Два участка по Малиновского 17-А выделялись под строительство дома 3.

Земля под дома 1 и 2 выделялась ранее.

Спасибо за информацию )

Сейчас на стройке, и хочу я вам сказать, что в 1 доме идут ремонты полным ходом, в 4 квартирах на этаже сверлят, пилят, долбят))) уже даже с соседями познакомилась)

Сейчас на стройке, и хочу я вам сказать, что в 1 доме идут ремонты полным ходом, в 4 квартирах на этаже сверлят, пилят, долбят))) уже даже с соседями познакомилась)
Я на других обьектах жс1 которые еще не сданы тоже такое заметил.

Здорово! Нет информации по отоплению, подключат к ближайшей зиме?

Привет всем. Прошу совета. В 1-2 доме есть варианты от перекупов, в третьем доме от застройщика. Есть ли смысл тянуться за первыми домами с точки зрения сроков заселения ? Подозреваю, что по документам первые дома сдадут в 2016, а коммуникации и возможность жить появиться одновременно в трех домах. Ваше мнение?

Отопление уж точно дадут не ранее зимы 17-18 года...

Тоже интересуемся данным вопросом. С одной стороны 1 и 2 выглядят "более готовыми", но если коммуникаций все равно пока нет, есть ли смысл покупать во 2м у "инвестора" или все же купить в 3м у ЖС-1?

Действительно ли коммуникации подключат одновременно в три дома?

Тоже интересуемся данным вопросом. С одной стороны 1 и 2 выглядят "более готовыми", но если коммуникаций все равно пока нет, есть ли смысл покупать во 2м у "инвестора" или все же купить в 3м у ЖС-1?

Действительно ли коммуникации подключат одновременно в три дома?

Об этом мы можем только догадываться( лучше все уточнить у ЖС. А ещё есть квартиры в 3 доме? Много?

Об этом мы можем только догадываться( лучше все уточнить у ЖС. А ещё есть квартиры в 3 доме? Много?

Сколько не знаем, забронировали одну)

Насчет коммуникаций они очень обтекаемо отвечают, хотим завтра с прорабом поговорить.

Отпишитесь по результату плиз....

Мое личное мнение. Цена у жс завышена на данный момент, поэтому и продажи встали в 3 доме. С учетом классической задержки в год у жс1 реальной сдачи дома, а не по бумагам, тот же жс2, где качество на голову выше, со сроком сдачи 17 год ставит аналогичные цены и ниже. А жс2 всегда продавал дороже... Т.е. жс1 на этих домах ставит плюс 40 процентов от других обьектов только за близость к центру. На мой взгляд, это многовато.

Поправьте меня, если я не прав.

Ок

Как думаете, через сколько третий дом будет в такой же степени готовности как сейчас второй? По фоткам на жилстрое не очень понятно.
Думаю к концу этого года.

Мое личное мнение. Цена у жс завышена на данный момент, поэтому и продажи встали в 3 доме. С учетом классической задержки в год у жс1 реальной сдачи дома, а не по бумагам, тот же жс2, где качество на голову выше, со сроком сдачи 17 год ставит аналогичные цены и ниже. А жс2 всегда продавал дороже... Т.е. жс1 на этих домах ставит плюс 40 процентов от других обьектов только за близость к центру. На мой взгляд, это многовато.

Поправьте меня, если я не прав.

Всё так.
Мы сравнить хотим не с другими объектами, а с другими домами на этом объекте.
Третий дом будет в таком же виде как первые два к августу или все-таки к апрелю следующего года?

Правильно ли я понимаю, что коммуникации в итоге дадут всем одновременно?

Назад
Зверху Знизу