Троє свідків - Георгій Бежиташвілі, Олександр Ревазишвілі і Цезарі Баджалідзе - на допиті у генпрокуратурі Білорусі розповіли, хто організував розстріли на Майдані
Адвокат Олександр Горошинський, що представляє інтереси екс-співробітників "Беркута" в Святошинському суді Києва про масові розстріли на Майдані незалежності в лютому 2014 року, оприлюднив свідчення одного з "грузинських снайперів" Олександра Ревазишвілі. Про це Горошинської розповів в інтерв'ю "Українським новинам".
"В період зими 2014 року я був очевидцем подій, що відбувалися в місті Києві, Україна. У групі, спільно з іншими громадянами Грузії, я брав участь у подіях на Майдані Незалежності в м. Києві 18-20 лютого 2014 року. Я був свідком масових розстрілів, організованих особами, які згодом зайняли високі посади в українській владі...Прокурору Генеральної прокуратури Республіки Білорусь я дав свідчення щодо подій, які відбулися в лютому 2014 року на Майдані Незалежності в м. Києві. З урахуванням вищевикладеного, я ще раз звертаюся і прошу забезпечити мій допит в судовому засіданні по відеозв'язку, надавши можливість донести правду про події 18-20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності в місті Києві", - заявив громадянин Грузії Ревазишвілі.