Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А это от возраста курицы зависит и от харчейжопы рвать
Після влучання по місцевій ГПП 110 кВ електрики не було 35 діб. Мобільний зв'язок (місцеві вежі) сконали за 4 години, дротовий - за шість. Вилазили на верхні поверхи під'їздів, аби зловити сигнал з передмістя чи то міста. Навіть домовлялися про час зв'язку. Та резервний час, якщо розмова на відбудеться. Майже як Юстас Алексуповинен попхатися до офісу урктелекому і там написати відповідну заяву
Хрень. Каркас буквально из штапиков.
S-90? У порівнянні з Sansui, придбаними разом з підсилювачем "Амфітон" у Черкаській Лозовій (!!!) - третій гатунокА колонки вогонь!
Саме такі й були. Та ще прямокутні.Я вже не пам'ятаю які вонибулди в реалі))
...після чого повинні були запускати дізельні генератори. Зв'язок! Стратегічний ресурс! Еге ж, зараз...педально-крокові АТС за стандартами повинні були працювати на акумуляторах мінімум добу!
Квітень 2022. Не працює дротовий телефон укртелекому. Дзвінок на гарячу лінію:Але "Укртелеком" нараховував абонку ще декілька місяців. Десь на четвертій сотні гривень боргу вимкнув. Так і висить. Де послуга? Як сплачувати? У березні-червні 2022. Автобус до Скляшки тіко у вересні пустили.
Я таку акустику перший раз у Львовi побачив у 1983 роцi, там в ЦУМi Амфiтони комплектувалися такими колонкамиS-90? У порівнянні з Sansui, придбаними разом з підсилювачем "Амфітон" у Черкаській Лозовій (!!!) - третій гатунок
![]()
То ж Львів - досить велике місто. А тут - у селі, щоправда, у кілометрі за кільцевою!у Львовi побачив у 1983
Мабуть не вспiли роздерибанити такi комплекти Амфiтон+СансуйА тут - у селі,
Тю, за совєтів знайти в іпєнях щось цікаве було простіше, ніж в місті. Народ за цікавим алкоголем в середню азію швендяв, бо там місцевим алкоголь пофігу, їм гашиш чи ще щось подібне подавай, а приїжджі стільки не вип'ють. Ну і не тільки за алкоголем. Був розподіл товарів народного призначення і пофіг реальний попит.То ж Львів - досить велике місто. А тут - у селі, щоправда, у кілометрі за кільцевою!
Мені подобався напій Саяни.
...червоненьке щосьМені подобався напій Саяни.
...червоненьке щось
Златояр, Казахстан, современные напитки