Статус: Офлайн
Повідом.: 2611
Повідом.: 2611

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
в мене не було.Та майже всі
![]()
Совок теж виробляв джинси.джинса и чехия была тэж
не одни сша делали джинсу
адесса в полный рост
совок так себе (((
Були Адіки з болонії, пригадую.в мене не було.
"жатка" якась шушршлива була...
AVIS ?Я теж з них починав) Для підлітка було досить непогано, кишені з блискавками на колінах. Я потім з них шорти зробивВ мене перші джинси були індійські (гівно повне) - це ще у дитинстві. А потім були фінські - то були невбивані
та нє, точно не Адольф...Були Адіки з болонії, пригадую.
То ти модним пациком був![]()
Хіба то не сами робили? Пам'ятаю блискавку на холошахТакі десь у 84-му брат привіз після армії. І ще якісь (можливо - Райфл). В одних з них них холошах була підбита металеврю молнією (точніше - половиною молнії)
і не тількиссср родина моя
Чернуха вошла в моду в начале 90хтурция вроде
черные пирамиды в 93г брал
[TABLE=collapse]хочу яву табуретку сапоги кирзачи
папиросу с травой и 1990г
маг и касету с хоем и цоем
"бренд" не пам'ятаю, на жаль. І в мене були без кишень (але дуже хотілося)AVIS ?Я теж з них починав) Для підлітка було досить непогано, кишені з блискавками на колінах. Я потім з них шорти зробив
Я не впевнений. Те, що свмостійно якісь підрізи підшивали - це точно було. Але, здається, якісь моделі були відразу підшиті.Хіба то не сами робили? Пам'ятаю блискавку на холошах
...і напевно, всі в джинсах😁🤦♂️
На ранок - підсудний народного судуУ павильйона пиво водка, лежал советский человек.
та наприкінці 80х ніхто вже не переймався перевиховуванням. просто у ЛТК (чи як там називалася) відвезли, на завод написали та й усе...На ранок - підсудний народного суду
Я за. Якщо доживемоугрожают(((
надо всех на форумовку после войны
бум бухать и спорить
истина в вине(с)
Та ну. У 87-му ще були ці "суди"та наприкінці 80х ніхто вже не переймався перевиховуванням. просто у ЛТК (чи як там називалася) відвезли, на завод написали та й усе...
і кірзачі.умну пиджак лепин тоже левис
а штаны ли