Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У 1867 році корабель, на якому перебувала партія тканини, замовлена Леві Штраусом, потрапив у шторм. Бочки з фарбою «індиго» розбилися й кілька рулонів просочилися синьою фарбою. Однак підприємець не викинув зіпсовану тканину, а пошив з неї штани, які розійшлися моментально. Так майбутні джинси одержали свій знаменитий синій колір. Ця легенда жива дотепер, але довести, що справи склалися саме так, неможливо — архіви компанії «Levi's®» загинули під час землетрусу в 1906 році.схуяли краска
Такі десь у 84-му брат привіз після армії. І ще якісь (можливо - Райфл). В одних з них них холошах була підбита металеврю молнією (точніше - половиною молнії)
у 83-му з Березкі бравТакі десь у 84-му
та да, кіркоров
от Lee не пам'ятаю чиї
США звичайноот Lee не пам'ятаю чиї
а індійські? луі?США звичайно
Киркоров (старший) армянин, случайно оказавшийся в Болгарии. Надеюсь джинсы не такие паленые )))та да, кіркоров
Ну, у 83-му в мене ще навіть джинсових шортів не було ))у 83-му з Березкі брав
У меня итальянский Райфл был, бананыРайфл - Німеччина,
Щільність тканини.у джинсах головне що?
фарба...
мені теща спокійно на подолянке робила з лівайсу 505 шорти. не вигадуйте.Як жінка вам скажу.
З братових індійських псевдоджинсів я пошила собі гарну спідничину. На звичайній Подольській швейній машині.
Якби це була американська тканина, нічого б не вийшло.
Ніяка голка не проштрикнула б бічні шви. Оті підгорнуті.
Ну, я мав на увазі Суперрайфл - 82 рік, це , здається, була Німеччина...У меня итальянский Райфл был, бананы
Все одно це трохи краще, ніж без штанів...а у мене не було джинсів,ходив у якихось штанах
То було першим дєлом - одразу молнію пришити на низ, щоб не протирались на згибіВ одних з них них холошах була підбита металеврю молнією
Не буду наполягати, але, здається, в тому випадку це було фабричне.То було першим дєлом - одразу молнію пришити на низ, щоб не протирались на згибі