Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

🟠 05:21 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 05:21 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
нам таке давали
1751042484994.png

За умови наявності необхідного обладнання, прямих рук, наснаги та нескладних маніпуляцій виходить дуже достойний продукт
За умови кількості ...
Забули !

• 🟠 05:21 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
За умови кількості ...
Забули !
за звичай, в розташуванні невеличких підрозділів, до 20 осіб, при відсутності мишей(начальник складу міша, начпрод міша, зампотил міша), продуктів всяких накопичується шопіздець.

IMG_20250628_065041.jpg

нам таке давали
1751042484994.png

За умови наявності необхідного обладнання, прямих рук, наснаги та нескладних маніпуляцій виходить дуже достойний продукт
Пального по чековій вимозі видайте)))

Десь у мене теж є лафітнік )

нам таке давали
1751042484994.png

Не так багато обладнання ітреба

Сто пудофф

Сто пудофф
за звичай, в розташуванні невеличких підрозділів, до 20 осіб, при відсутності мишей(начальник складу міша, начпрод міша, зампотил міша), продуктів всяких накопичується шопіздець.

Харків, як ви?

Останнім часом я жахаюсь своїх снів, бо майже другий місяць майже кожного дня я пригадую сни які стають реальністю з невеженною точністю в деталях. Враховуючи що зараз не самий легкий період життя, хоча треба сказати що і не самий важкий, така точність мене лякає

Останнім часом я жахаюсь своїх снів, бо майже другий місяць майже кожного дня я пригадую сни які стають реальністю з невеженною точністю в деталях. Враховуючи що зараз не самий легкий період життя, хоча треба сказати що і не самий важкий, така точність мене лякає
ну той хай тебе приснится, шо хуйло сдохло, на улицах праздник, всё фиговое закончилось, начинаем восстанавливать мирную жизнь!

А які мрії у вас?

Розрахунок падіння куба 50 × 50 × 50 м (V = 125 000 м³) з армованого бетону М500 (ρ≈2 500 кг/м³) із висоти 1 000 м дає такі ключові величини:

Маса й енергія удару
– m = ρ·V ≈ 2 500 кг/м³ · 125 000 м³ ≈ 3,1·10⁸ кг
– v = √(2gh) ≈ √(2·9,81·1 000) ≈ 140 м/с
– E = mgh ≈ 3,1·10¹² Дж (≈ 0,74 кТ у тротиловому еквіваленті)

Глибина «забурювання»
Припускаючи роботу сил опору ґрунту pₛр ≈ 10 МПа і площу удару A = 2 500 м², маємо

𝑑
=
𝐸
𝑝
ср

𝐴

3,1
10
12
10
7

2,5
10
3

120
м
,
d=
p
ср

A
E

10
7
⋅2,5×10
3

3,1×10
12

≈120 м,
але з урахуванням руйнування куба й тупої форми реальна глибина «буріння» знизиться до ≈ 30–40 м, а далі утвориться кратер діаметром ~80–100 м.

Сейсмічний ефект (еквівалент землетрусу)
Лише частина енергії (η ≈ 1 %) переходить у сейсмічні хвилі:
– Eₛ ≈ 0,01·3,1·10¹² ≈ 3,1·10¹⁰ Дж
– За формулою Mw = (log₁₀Eₛ – 4,4)/1,5 отримаємо Mw ≈ 4,1
(за межами 0,1 %…5 % ефективності магнітуда лежить у діапазоні ~3,4–4,5).

Наслідки для Москви
– Кратер у центрі Кремля: глибиною ~30–40 м, діаметром ~80–100 м, повне руйнування стін, башт і палаців.
– Ударна хвиля: в радіусі до 500 м – зруйновані всі будівлі, до 1 км – тяжкі пошкодження, до 2–3 км – середні тріщини і вибиті вікна, до 5 км – легкі пошкодження.
– Сейсмічні поштовхи Mw≈4,1 відчують у радіусі 10–15 км: можливі зупинки метро, обвали старих будівель.
– Інфраструктура: розриви газо-, водо-, тепломереж, пожежі, підтоплення; зупинка транспорту, пошкодження мостів і тунелів.
– Гуманітарний та політичний колапс: тисячі жертв, вакуум влади, надзвичайний стан, масова паніка.
– Екологія: бетонний пил і уламки рознесуться десятками кілометрів, забруднення повітря й ґрунтів.

У сукупності падіння такого куба спричинило б катастрофічні руйнування в історичному центрі Москви, масові техногенні й гуманітарні наслідки та повний соціально-політичний колапс.
@denis dovgopoliy

Назад
Зверху Знизу