Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

Трішки є часу, вивели частину на відновлення, ось займаюсь французькою та беру уроки малювання

беру уроки малювання
Завжди здавалося, що для творчих професій потрібен хист, потягу замало. Природній дар потрібен.

Себто, якщо задатки є - можна брати уроки. Так би мовити, розвивати прихований, "сплячий" талант.

А от "з нуля", без передумов "згори"... По собі знаю :( Завжди захоплююся красивою картиною, піснею або, наприклад, скульптурою. Поганий словотвір, але "білою заздрістю". Бо самому не дано. А митець - може!

Зараз у Мережі маса продукту (саме продукту) від штучного інтелекту. Теж, начебто, красиво. Але - щось не те...

Завжди здавалося, що для творчих професій потрібен хист, потягу замало. Природній дар потрібен.

Себто, якщо задатки є - можна брати уроки. Так би мовити, розвивати прихований, "сплячий" талант.

А от "з нуля", без передумов "згори"... По собі знаю :( Завжди захоплююся красивою картиною, піснею або, наприклад, скульптурою. Поганий словотвір, але "білою заздрістю". Бо самому не дано. А митець - може!

Зараз у Мережі маса продукту (саме продукту) від штучного інтелекту. Теж, начебто, красиво. Але - щось не те...
Ну що до передумов їх занадто забагато, усе дитинство провів в фото лабораторії (дідусь був одним з провідних фотографів свого часу в Харкові, ну відповідно бабушка мама портретисти -ретушери, дядька і фотограф і наборщік, перший раз з піонерів виганяли за продаж фоток Шварца та Слая і голих дівок). А що до дано чи ні, тут скоріше нерозуміння як це працює. Таж фігня з вивченням мов.

Трішки про наболіле бо панянка сьогодні вибісила. Ще раз відповідаю: так -вбивав, це робота солдата; я не рахував скільки вбив, я хотів вижити; нічого з цього приводу не відчуваю... Взагалі нічого...

Трішки про наболіле бо панянка сьогодні вибісила. Ще раз відповідаю: так -вбивав, це робота солдата; я не рахував скільки вбив, я хотів вижити; нічого з цього приводу не відчуваю... Взагалі нічого...
Хто вас так зачепив - я не знаю, але чого ви , воін, виправдовуєтеся що стали на захист усіх нас - це ж не танцювальний конкурс, а війна....

Якщо людина ставить таки питання до вас, то ця людина - дурепа. Ви не повинні такий нічого пояснювати, це вона вам винна за те що жива та здорова

Хто вас так зачепив - я не знаю, але чого ви , воін, виправдовуєтеся що стали на захист усіх нас - це ж не танцювальний конкурс, а війна....
Я не виправдовуюсь, просто стикнувся з тупістю татусевої доньки. Просто гидко стало ось і прорвалось.

Якщо людина ставить таки питання до вас, то ця людина - дурепа. Ви не повинні такий нічого пояснювати, це вона вам винна за те що жива та здорова
Та молода зовсім чайка, татусева донька, фіг з ней.

Я мрію навчитись водити дрони, але є більш нагальні справи.
(насправді дуже хочу вбивати кацапів, бажання помсти охуєнне і за 3 роки менше не стало, але з об'єктивних причин я лише допомагаю армії чим можу і тішусь шо хоч так можу долучитись до доброї справи, як не своїми руками, то руками їх, котиків у формі.
Не беріть до серця корочє) то пуста людина. Як ото є пусті калорії, так і пусті люди є.

Шахеды. Этот звук пикирования... Не понимаешь, куда оно направлено.
Выматывает все нервы.

Шахеды. Этот звук пикирования... Не понимаешь, куда оно направлено.
Выматывает все нервы.
Та да як ота абіз'яна з гранатою, не знаєш куди і коли вона її кине. Терпіти не можу цього звуку.

Назад
Зверху Знизу