Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Вчора спостерігав двух лелек (ні не тих що *****ів ****ять), а птахів. Хвилин 10 кружляли... краса, нажаль знімати не можна. А тут дійсно красиви живописні місця, в яких хочеться дихати. Тут дофіга місць сили. Відчувається давність поселень... можно навіть уявити як тут скасали сармати або стріляли скіфи.
так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?
или увидят, что снимаешь хоть шо и пендык?

Як ти Залізобетон?
Да, как? Опять у нас жизнь: вечером умираешь от страха и бессилия,
потом впадаешь в забытьё,что не слышишь даже предупреждений
из телефона в изголовьи. Утром - как огурец и "по коням"!

так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?
или увидят, что снимаешь хоть шо и пендык?
Ну, чисто в небі взагалі не цікаво пропадає відчуття швидкості та краси польоту, просто на відео дві точки. Це ще Говард Хьюз зрозумів на початку 20го ст. коли знімав батальні сцени в небі. А по друге кердик не кердик, але всеодно косяться.

Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25. Ось замислився чи має сенс тут писати. Бо те що цікаво не можу розповісти з певних причин, бо все що можно розповісти вже в публічному просторі від іньших (іноді навіть те що, *****, не можна). Те що на душі, воно вам не потрібне. Процесс ну то таке чергування, сон, чергування сон.... без змін. Можу іноді красоти викладати, але теж з об'єтивних причин навіть 10% не можу бо *****аси відслідковують простір. Навіть на цьому форумі є пару вух *****ських бо Харків для них важливий.

Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25. Ось замислився чи має сенс тут писати. Бо те що цікаво не можу розповісти з певних причин, бо все що можно розповісти вже в публічному просторі від іньших (іноді навіть те що, *****, не можна). Те що на душі, воно вам не потрібне. Процесс ну то таке чергування, сон, чергування сон.... без змін. Можу іноді красоти викладати, але теж з об'єтивних причин навіть 10% не можу бо *****аси відслідковують простір. Навіть на цьому форумі є пару вух *****ських бо Харків для них важливий.
это как перекличка, знак, что с тобой всё норм.
это важно.

IMG_20250415_081939164.webp

Те що на душі, воно вам не потрібне.
Навпаки то саме цікаве :збентежений: Справа в тому, що думки також фільтруватимите, а "причесане" в більшості виглядає як квартальний звіт :)
Ми тут сидимо, така собі домашня податкова, і вимагаємо: "звітуйте"
@Lien закрив свій ФОП у нас, схоже
Якщо потребуєте - пишіть, постіть картинки і таке інше. Якщо ні, просто в будь якій темі "дайте реакцію". Кому з нас дійсно цікаво, що з вами, знайдемо. Тільки тут напишіть попередження, що так буде
Коли будь що не про свободу, воно не потрібно. Ви за ж неї б'єтеся кожного дня

Сьогодні в мене знов прибирання, сьогодні є що розповісти. Навіть сфотографував але поки не відредагую фото не буде. Знов прибираю в закинутому будинку, знов по речах читаю історію родини, доповнюю деталі. Ось родина відпочивала ось просто їй хтось дарував прикраси, троє дітей, батько не впорався з хозяйством, ось деталь там шматочок ... Так малюється портрет та події. І ось серед сміття дуже важливий осколок інформації, бірочка.... Жінки хто народжував відразу впізнають клаптик клейонки з надписом. Такий саме я тримаю в руках посеред сміття: номер ПІБ, вага зріст.. все як зазвичай... так хочеться написати зазвичай... Але не можу ... ДАТА 22.03.2022... вже майже місяць йде велика війна...

Вже можу додати

Вкладення

• IMG_20250419_102916174.webp
    IMG_20250419_102916174.webp
    2.1 MБ · Перегляди: 33
Останнє редагування:
Сьогодні в мене знов прибирання, сьогодні є що розповісти. Навіть сфотографував але поки не відредагую фото не буде. Знов прибираю в закинутому будинку, знов по речах читаю історію родини, доповнюю деталі. Ось родина відпочивала ось просто їй хтось дарував прикраси, троє дітей, батько не впорався з хозяйством, ось деталь там шматочок ... Так малюється портрет та події. І ось серед сміття дуже важливий осколок інформації, бірочка.... Жінки хто народжував відразу впізнають клаптик клейонки з надписом. Такий саме я тримаю в руках посеред сміття: номер ПІБ, вага зріст.. все як зазвичай... так хочеться написати зазвичай... Але не можу ... ДАТА 22.03.2022... вже майже місяць йде велика війна...
До слёз. Надо сберечь

Назад
Зверху Знизу