Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:31 Повітряна тривога в Харків.обл.
Настільки звик до нічного способу життя що коли є можливість по спати вночі уже не вставати можливості нема.
С вами нам, безусловно, не сравниваться, но :
по сну то же самое, :незнаю:
Вчера весь день и в ночь был дождик, погода сонная, ночью "особо" тревог не было, не как накануне
Казалось бы - спи11 Чего тебе еще717
Ага, как же :рл: :D

С вами нам, безусловно, не сравниваться, но :
по сну то же самое, :незнаю:
Вчера весь день и в ночь был дождик, погода сонная, ночью "особо" тревог не было, не как накануне
Казалось бы - спи11 Чего тебе еще717
Ага, как же :рл: :D
Та розумію, я спостерігав за вашей працей у Обстрілах

:пиво: :)

Screenshot_180.png

PS. Фото не мое, но это - Ха сегодня утром

Як ти Залізобетон?

Вчора спостерігав двух лелек (ні не тих що підарів пиздять), а птахів. Хвилин 10 кружляли... краса, нажаль знімати не можна. А тут дійсно красиви живописні місця, в яких хочеться дихати. Тут дофіга місць сили. Відчувається давність поселень... можно навіть уявити як тут скасали сармати або стріляли скіфи.

Вчора спостерігав двух лелек (ні не тих що підарів пиздять), а птахів. Хвилин 10 кружляли... краса, нажаль знімати не можна. А тут дійсно красиви живописні місця, в яких хочеться дихати. Тут дофіга місць сили. Відчувається давність поселень... можно навіть уявити як тут скасали сармати або стріляли скіфи.
так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?
или увидят, что снимаешь хоть шо и пендык?

Як ти Залізобетон?
Да, как? Опять у нас жизнь: вечером умираешь от страха и бессилия,
потом впадаешь в забытьё,что не слышишь даже предупреждений
из телефона в изголовьи. Утром - как огурец и "по коням"!

так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?
или увидят, что снимаешь хоть шо и пендык?
Ну, чисто в небі взагалі не цікаво пропадає відчуття швидкості та краси польоту, просто на відео дві точки. Це ще Говард Хьюз зрозумів на початку 20го ст. коли знімав батальні сцени в небі. А по друге кердик не кердик, але всеодно косяться.

Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25. Ось замислився чи має сенс тут писати. Бо те що цікаво не можу розповісти з певних причин, бо все що можно розповісти вже в публічному просторі від іньших (іноді навіть те що, блядь, не можна). Те що на душі, воно вам не потрібне. Процесс ну то таке чергування, сон, чергування сон.... без змін. Можу іноді красоти викладати, але теж з об'єтивних причин навіть 10% не можу бо підораси відслідковують простір. Навіть на цьому форумі є пару вух підорських бо Харків для них важливий.

Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25. Ось замислився чи має сенс тут писати. Бо те що цікаво не можу розповісти з певних причин, бо все що можно розповісти вже в публічному просторі від іньших (іноді навіть те що, блядь, не можна). Те що на душі, воно вам не потрібне. Процесс ну то таке чергування, сон, чергування сон.... без змін. Можу іноді красоти викладати, але теж з об'єтивних причин навіть 10% не можу бо підораси відслідковують простір. Навіть на цьому форумі є пару вух підорських бо Харків для них важливий.
это как перекличка, знак, что с тобой всё норм.
это важно.

IMG_20250415_081939164.jpg

Природа, звірятка, квіти, птахи. То все красоти для душі)
IMG_20250415_095833.jpg

Те що на душі, воно вам не потрібне.
Навпаки то саме цікаве :збентежений: Справа в тому, що думки також фільтруватимите, а "причесане" в більшості виглядає як квартальний звіт :)
Ми тут сидимо, така собі домашня податкова, і вимагаємо: "звітуйте"
@Lien закрив свій ФОП у нас, схоже
Якщо потребуєте - пишіть, постіть картинки і таке інше. Якщо ні, просто в будь якій темі "дайте реакцію". Кому з нас дійсно цікаво, що з вами, знайдемо. Тільки тут напишіть попередження, що так буде
Коли будь що не про свободу, воно не потрібно. Ви за ж неї б'єтеся кожного дня

Сьогодні в мене знов прибирання, сьогодні є що розповісти. Навіть сфотографував але поки не відредагую фото не буде. Знов прибираю в закинутому будинку, знов по речах читаю історію родини, доповнюю деталі. Ось родина відпочивала ось просто їй хтось дарував прикраси, троє дітей, батько не впорався з хозяйством, ось деталь там шматочок ... Так малюється портрет та події. І ось серед сміття дуже важливий осколок інформації, бірочка.... Жінки хто народжував відразу впізнають клаптик клейонки з надписом. Такий саме я тримаю в руках посеред сміття: номер ПІБ, вага зріст.. все як зазвичай... так хочеться написати зазвичай... Але не можу ... ДАТА 22.03.2022... вже майже місяць йде велика війна...

Вже можу додати

Вкладення

• IMG_20250419_102916174.jpg
    IMG_20250419_102916174.jpg
    5.1 MБ · Перегляди: 2
Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу