- 🔴 15:49 Повітряна тривога в Харків.обл.
Ні але знаю той район добре. Перехрестя Гертруда на Тракторах
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Доброго ранкуДоброго ранку, в мене 4.5.0 який класний в нас туман
Куля та розпечене дерево через прилад нічного бачення?Загадка на ніч, що це
Гарна. Ідея але ні, тут взагалі крім фотокамери телефона жодної обробкиХтось світить червоним ліхтарем
ПНБ не дає побачити візерунок на деревині.
Ну , в мене Miltech шість рочків відбігав, навіть зараз на гражданці для будівельних робот тримаю.Там треба на якiсть дивитися! Колись купив штани в "военторзi", так вони на першому копi розлiзлися на жопi по шву..... Берци теж, один сезон витримали, а на другий - нитки порозповзалися, що крiплять шкIру до пiдошви. А купленi до них в Америцi берци BATES витримали майже 10 рокiв постiйного копу в полях!![]()
Ні, крім фотоапарата телефону все натуральнеКуля та розпечене дерево через прилад нічного бачення?![]()
Це приказка з ще зі студентських років, коли наше ЦПХ в Центральному парку наривалось на літунів з ГоворовкиСподіваюсь, про Кузнечика, це ж не жарт чорного гумору? Хоча, глибокий сенс в сказаному є.
Просто приказки з порівнянням однаковості з кониками ніколи раніш не чув. Навіть російською.
Прошу вибачення, якщо кому ранок цим постом спаскудив.
Око Саурона. )Загадка на ніч, що це