- 🔴 14:43 Повітряна тривога в Харків.обл.
Якось по свободіПочалось,😁😁😁🤪😜😝 але дякую
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Якось по свободіПочалось,😁😁😁🤪😜😝 але дякую
Колись був індійський фільм Бродяга.Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки
Краще - Рамблер (Rumbler).Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки
Згадався роман Кінга про чорну вежу і бродягу стрільцяПора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки
Ну тоді вже на манер японців, японську я трішки вивчавКолись був індійський фільм Бродяга.
Можна на індійський манер. Тільки подивитись, як воно вимовляється і напмсати латиницею.
Та ну нахКраще - Рамблер (Rumbler).![]()
Та ось втикаю бо у підвішеному стані
vagabond-бродяга. Такі ось бентежні думки
Ну тоді вже на манер японців, японську я трішки вивчав
Приятно познакомиться, Бонд, Вага Бонд.Два в одном:
Vagabond (яп. バガボンド Вагабондо) японская манга, созданная Такэхико Иноуэ и основанная на романе Эйдзи Ёсикавы
о жизни фехтовальщика Миямото Мусаси. (с)
Хвірма ботінкова така єсть ... не японська😳Vagabond
Є) охрєнітєльні ботиХвірма ботінкова така єсть ... не японська😳
Та ні нік міняти не буду, це стара конячка, та і імейл з двома буквами перед собакою фіг зробиш. А ось щось новеньке
vagabond
PS. Дело настроения , конечно... можно и по неск раз ник менятьа можно и не менять
![]()
Наблюдізм: які коти такі і миши. Блін, в нас поряд живе прайд котів, диких вуличних місцевих, де які з них могут позмагатись з мейн кунами. А сьогодні на порозі виклали з десяток мишей. Може сказати що ці миши деякі крупніші за домашнього щура яка була у доньки.