Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

🔴 14:43 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 14:43 Повітряна тривога в Харків.обл.
Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки

Пора вже новий аккаунт заводити, на кшталт Номад або Рамблерер , ні нижчого з москальским раблером я не маю, це лише переклад на англійську слова -бродяга. Такі ось бентежні думки
Колись був індійський фільм Бродяга.
Можна на індійський манер. Тільки подивитись, як воно вимовляється і напмсати латиницею.

Краще - Рамблер (Rumbler).:D

Згадався роман Кінга про чорну вежу і бродягу стрільця
Gunslinger

Та ось втикаю бо у підвішеному стані

Ну тоді вже на манер японців, японську я трішки вивчав
:) Два в одном:
Vagabond (яп. バガボンド Вагабондо) японская манга, созданная Такэхико Иноуэ и основанная на романе Эйдзи Ёсикавы
о жизни фехтовальщика Миямото Мусаси. (с)

:) Два в одном:
Vagabond (яп. バガボンド Вагабондо) японская манга, созданная Такэхико Иноуэ и основанная на романе Эйдзи Ёсикавы
о жизни фехтовальщика Миямото Мусаси. (с)
Приятно познакомиться, Бонд, Вага Бонд.

:confused:

vagabond

PS. Дело настроения , конечно... можно и по неск раз ник менять :незнаю: а можно и не менять :)
Та ні нік міняти не буду, це стара конячка, та і імейл з двома буквами перед собакою фіг зробиш. А ось щось новеньке

Дякую, підняли настрій, бо на душі паскудно. Розмовляв со знайомим із області де я зараз, він питає що да як, що мені йому від повісити, якщо може його будинка вже і нема, а він такой молимось віремо...

Доброго ранку, знаю тихим не був, все одно самі найкращі щирі побажання. 4.5.0 доповідь закінчив.

Утро было нервным, потом громким, и опять нервным из-за Ту-95-х и их калибров.
Утро перешло в нервный, а затем громкий полдень. Сейчас выдыхаем. Тьху-тьху-тьху

Тихої ночі. Все ж таки життя дивна річ, а природа взагалі не залежить від людей. Людство пройде а природа відновиться. Дивлюсь багато стримів і така картина: арта працює, скиди, а в теплік дрона видно як дика свиня (не плутати з свидособаками), чимчикує по посадці з шістьма підсвинками. Да, фазана і перепелів я вже їв.

Останнє редагування:
Наблюдізм: які коти такі і миши. Блін, в нас поряд живе прайд котів, диких вуличних місцевих, де які з них могут позмагатись з мейн кунами. А сьогодні на порозі виклали з десяток мишей. Може сказати що ці миши деякі крупніші за домашнього щура яка була у доньки.

Наблюдізм: які коти такі і миши. Блін, в нас поряд живе прайд котів, диких вуличних місцевих, де які з них могут позмагатись з мейн кунами. А сьогодні на порозі виклали з десяток мишей. Може сказати що ці миши деякі крупніші за домашнього щура яка була у доньки.
:клас:

Если будет возможность - сфотайте, пожалуйста :пиво:

PS. Не мишей ) котов :)

Назад
Зверху Знизу