- 🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
БуваМожет ночью спешно выскакивал до ветру,
а потом не может вспомнить куда бежал?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
БуваМожет ночью спешно выскакивал до ветру,
а потом не может вспомнить куда бежал?
Та ладно. Ходите ,,до ветру,, в бронике и шлеме, значит, так положено.Ну, це називається терміном поїбати, але як в данному випадку забув покласти в багажник бо квапився
Коли можно ми таки шкуру скидаємоТа ладно. Ходите ,,до ветру,, в бронике и шлеме, значит, так положено.
Ні немаГрибов не видно никаких?
Та я там не збирав би,Грибов не видно никаких?
Деокупована територія?Та я там не збирав би,
Ні, просто міська траса поряд. БрудноДеокупована територія?
Спеціально не роздивлявся, гілочкою під листям не шарудів. Але 27 жовтня пройшов місцевим лісом десь 5.5 км. Жодного не побачив. Окрім декількох старезних трутовиків на повалених стовбурах.
А температури вже всеДеокупована територія?
Спеціально не роздивлявся, гілочкою під листям не шарудів. Але 27 жовтня пройшов місцевим лісом десь 5.5 км. Жодного не побачив. Окрім декількох старезних трутовиків на повалених стовбурах.
Доречі метрів триста від міста де фотографував сморчки і багатськоЗрозуміло.
Повернетесь обов'язковоЗнаєте сьогодні сьоме число, за цю війну це вже друге сьоме. Перше було в березні двадцять другого коли я маму евакуював до Змійова. Мабуть я ніколи не забуду враження від міського вокзалу в той день. В мене було з чим порівняти, я багато років ходив через Южний на тренування, декілька років кожного місяця забирав посилки від тестя. І тоді сьомого я прощався з Харківом і не знав чи повернусь.
Сьогодні я теж не знаю чи повернусь, але
дякую цьому місцю яке було до мене добрим.