Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

С 7 сентября, как-то так :

Можете привитати я взув берци та одяг однострий

Дякую все добре, коллектив з гумором, конкурси веселі тамади ізощрьонні. Працюємо навчаємось поки у Дніпрі

Ну, мабуть нечаяно натиснув ,після 10 км та полоси перешкод взагалі важкувато

Та я вже три тиждні на Дніпрі в учебці, забрали в шортах сланцах та футболці

Вітаю, делюсь тим чого купувати не треба.Ціна ременя 300 грн. Час користування п'ять днів. Результати на фотографії

Тільки вчора закінчилась база. Так що все у процесі. Багато чого не для всіх.

Ось а у нас дров нарубив дві буржуйки запустив і капець не заснешь бо в палатці спека

Та можно, треба якось концепцію сформувати, бо нажальмало що можу розповісти, лише приколи типу як я їв три дні з посуду який помилково мив машинним мастилом бо воно було в бутилі з под Фейрі. Або написати щось типу: "Посрати без броніка-безцінно, для всього іншого є Віза"

Наблюдізм військовий:" Наявність цигарок сприяє встановленню контактів" дісклеймер, я взагалі не палю.

І от мавіка не спрятаться не спиться, ну как підори скажите что вам сніться
Бережіть себе, дядьку. Якщо тре буде на реб збирати чи шось таке - пишіть.
А я оце о першій ночі хуйзначим займаюсь - дивлюсь пропозиції оренди ушатаних квартир десь на другому боці Харкова, на нашому шось не альо.

Бережіть себе, дядьку. Якщо тре буде на реб збирати чи шось таке - пишіть.
А я оце о першій ночі хуйзначим займаюсь - дивлюсь пропозиції оренди ушатаних квартир десь на другому боці Харкова, на нашому шось не альо.
За пропозицію дякую

Прочитав про Харків, підори нема чого додати. Декілька сьогодні вже не заснуть. Невстигнут

Прочитав про Харків, підори нема чого додати. Декілька сьогодні вже не заснуть. Невстигнут
А знаєте, сьогодні вранці так мощно валило, наче виходи, ще подумалось - може то за Салтівку насипали.
Мимо пробігала, бачила шо і балкони позривало в сусідніх під'їздах з протилежної прильоту сторони, з вулиці. :(

А знаєте, сьогодні вранці так мощно валило, наче виходи, ще подумалось - може то за Салтівку насипали.
Мимо пробігала, бачила шо і балкони позривало в сусідніх під'їздах з протилежної прильоту сторони, з вулиці. :(
Знакомый с того дома, они в селе были. Трешка. Все окна минус, входная дверь в квартиру улетела, внутри капец. Сейчас их не трогаем, они там убирают и в себя приходят. Соседний подъезд или через подъезд - я не поняла, эмоции зашкаливают...Окна людям уже забивают.

Знакомый с того дома, они в селе были. Трешка. Все окна минус, входная дверь в квартиру улетела, внутри капец. Сейчас их не трогаем, они там убирают и в себя приходят. Соседний подъезд или через подъезд - я не поняла, эмоции зашкаливают...Окна людям уже забивают.
Тітці та дядькові на Новгородську прилетіло колись, такщо розумію. Нажаль

IMG_20241031_153958.jpg

дивлюсь пропозиції оренди ушатаних квартир десь на другому боці Харкова, на нашому шось не альо.
Так только что и туда (Основянський р-н) такая же полутонная бомба прилетела.

Ранковой краси,
IMG_20241101_061608920_HDR.jpg

Життя бентежне)
Вчора хеловін. Діти і молодь гуляють в хеловінських костюмах.
(а в мене настрою навіть вирізать гарбузика не було, і так чортівня кругом коїться).
Дають тривогу на каби. Кажу - погнали біля укриття потусим, бо шото мені на поверсі сидіти не хочеться.
Тусимо на вулиці, перший десь далеко, а потім два один за одним такі, шо мене як вітром в укриття здуло)
А укриття якраз для хеловін-паті - дохла криса лежить, павутина висить. Чекають на святкову паті.
Посиділи ми в цій компанії. Вилазимо. Біля підїзду зупиняється машина, з неї вивалюється купа дітей з ріжками і хвостами.
Відбій тривоги.

(насправді відбій був пізніше, то я захотіла позитивно завершити оповіданнячко)

Назад
Зверху Знизу