С вами нам, безусловно, не сравниваться, но :Настільки звик до нічного способу життя що коли є можливість по спати вночі уже не вставати можливості нема.
Та розумію, я спостерігав за вашей працей у ОбстрілахС вами нам, безусловно, не сравниваться, но :
по сну то же самое,
Вчера весь день и в ночь был дождик, погода сонная, ночью "особо" тревог не было, не как накануне
Казалось бы - спи11 Чего тебе еще717
Ага, как же
Та розумію
так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?Вчора спостерігав двух лелек (ні не тих що підарів пиздять), а птахів. Хвилин 10 кружляли... краса, нажаль знімати не можна. А тут дійсно красиви живописні місця, в яких хочеться дихати. Тут дофіга місць сили. Відчувається давність поселень... можно навіть уявити як тут скасали сармати або стріляли скіфи.
Стоїмо, живемоЯк ти Залізобетон?
Да, как? Опять у нас жизнь: вечером умираешь от страха и бессилия,Як ти Залізобетон?
Ну, чисто в небі взагалі не цікаво пропадає відчуття швидкості та краси польоту, просто на відео дві точки. Це ще Говард Хьюз зрозумів на початку 20го ст. коли знімав батальні сцени в небі. А по друге кердик не кердик, але всеодно косяться.так а если снимаешь чисто в небе, без привязки к местности?
или увидят, что снимаешь хоть шо и пендык?
До чогось гарного та приємного, безперечноОсь думаю до чого це...
Пока ТС отсыпается, скажу, что видела вчераЯк ви?
Працюємо над зменьшення поголів'я свінособак.Як ви?
это как перекличка, знак, что с тобой всё норм.Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25. Ось замислився чи має сенс тут писати. Бо те що цікаво не можу розповісти з певних причин, бо все що можно розповісти вже в публічному просторі від іньших (іноді навіть те що, блядь, не можна). Те що на душі, воно вам не потрібне. Процесс ну то таке чергування, сон, чергування сон.... без змін. Можу іноді красоти викладати, але теж з об'єтивних причин навіть 10% не можу бо підораси відслідковують простір. Навіть на цьому форумі є пару вух підорських бо Харків для них важливий.
Це важливо для нас.Доборого, маю надію, ранку ЗАЛІЗОБЕТОН. Я 4.5.0 станом на 05.00 15.04.25.
Навпаки то саме цікавеТе що на душі, воно вам не потрібне.