- 🟠 22:36 Загроза застосування КАБЗагроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
-
Ну, в цьому сенсі у мене під носом біля будинку були огороди, яки покидали, за 10 років там ліс зійшовЗнайомий їздить у Дергачі з Харкова - черкасько-лозівське, що на виїзді з села, за три роки чагарником конкретно узялося. Хоча у 2021 його вирубали впритул до асфальту задля нових поховань.
Природа відбирає своє. Дуже швидко. Згадайте Чорнобиль...
Я взагалі образно казав. Бо часту бачиш цифру 200 і дуже часто це ті кого ти не зміг вберегти.Подумалося, що в мене цвинтар у буквальному значенні – за спиною (вікна на південь).
І близько, а не дістатись, не розповісти. Уявити страшно, як там все заросло, якщо ціло.
Та й сумую... і рідні скучили, знаю...
эта фраза, имхо, имеет и вполне мирное значение - каждый, кто сейчас живёт, имеет за собой неимоверное количество уже ушедших предков.Сьогодні почув фразу: у кожного з нас кладовище за спиною. І це на жаль правда
Да, я поняла.Я взагалі образно казав. Бо часту бачиш цифру 200 і дуже часто це ті кого ти не зміг вберегти.
Згоден, але коли це каже командир, вона має конкретний контекстэта фраза, имхо, имеет и вполне мирное значение - каждый, кто сейчас живёт, имеет за собой неимоверное количество уже ушедших предков.
То є добре. Ночі без несподіванок! Та й дня також.У мене 4.5.0
а фото куда-нить выкладывали?Сьогодні моєму дідусю виповнилось би 108 років, він був одним з найкращих фотографів Харкова. Пам'ятаю, пускай в тебе плівка ні коли не засвічується, фіксаж буде завжди кріпким, а кольори яскраві.
Сімейні ні а робочих та художніх майже не залишилось.а фото куда-нить выкладывали?
Почему же это?робочих та художніх майже не залишилось.
+Сьогодні моєму дідусю виповнилось би 108 років, він був одним з найкращих фотографів Харкова.
Саме на Московсському на початку 5та фотолабораторія, там пройшло і моє дитинство.Почему же это?
А! Он, наверное, в фотосалоне работал?
На Московском?
У нас в школе ( в прошлом веке 😊) была традиция - все школьные выпускные альбомы десятые классы делали в том ателье. Плюс портрет каждого. 😁Саме на Московсському на початку 5та фотолабораторія, там пройшло і моє дитинство.
А ещё там делали первые цветные фото!У нас в школе ( в прошлом веке 😊) была традиция - все школьные выпускные альбомы десятые классы делали в том ателье. Плюс портрет каждого. 😁
А великій портрет зроблений на перший рік життя висів у вітрині до 1989 року.А ещё там делали первые цветные фото!