Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Ты - чёрный юрист же! Работать заставлял... враг теперь полюбому.

:D да пофиг. Если я ему враг, то я не Годин, ему ****ец.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Разводенко забил на ХФ. В ФБ амнистия )))

:D да пофиг. Если я ему враг, то я не Годин, ему ****ец.

Нет. Ты не знаешь его ходов :увага:
Он выйдет за сигаретами! Это вам не ***ня какая-нибудь. Потом ищи в поле.

Нет. Ты не знаешь его ходов :увага:
Он выйдет за сигаретами! Это вам не ***ня какая-нибудь. Потом ищи в поле.

Все я знаю. Позвонил приятный женский голос, предложил выпить кофе и денег дать. И все, баран сам придет в указанное место.

Все я знаю. Позвонил приятный женский голос, предложил выпить кофе и денег дать. И все, баран сам придет в указанное место.
Фу какой ты... на больное давишь... Ещё пива предложи, аспид.

Мне СМС прислали. :( ПриватБанк заблокировал мою карту. Просят перезвонить по телефону.
Хорошо, что у меня нет карты ПриватБанка. :D
Но я им завтра позвоню. Поприкалываюсь.
Звонил сейчас, но оба телефона выключены. Отбой в зоне.

Расскажите потом о чем говорили плиз. А то иногда хочется потролить их, а хрен его знает как это сделать красиво. И чтоб подольше. А то мне как то раз звонили из нацбанка типа. У вас карта заблокирована. Я о офигела и переспросила из нацбанка? Там замешательство и тишина. Я поржала и бросила трубку.

Да он реально сумасшедший. Не пишите мне его в поциенты... он ни какой не ******* - он ****ашка.

Ну тут сірожа таки довбень.
З рівнем юридичної грамотності населення взагалі у нас біда. А наш ***** знає тільки те, що адвокат, то така міфічна потвора, що захищає інтереси клієнта, точніше особини, що є однією із сторін у судових розборках. Напевне, сірожа десь чув, що адвоката бєсплатно дає государство. Те, шо адвокату платить не сірожа і по суті клієнтом є не сірожа, сірожини інтереси адвокат нанятий за грощі клієнта ну типу представляє. До сірожи не доходить, бо він тупий в цьому. В його мірє адвокат - по дефолту,раз преставили, то він опікується до побєдного сірожой в сірожину пользу. До іншого сірожа невзмозі допетрати.
Навіть до того, що адвокату якому поатить не він, а той годін, максимум на похуях спустить діло.
І тут вже сірожин дрвбоєбизм хітровиєбаний - годін враг та шахрай, але грощі я у нього візьму, адвоката, шо годін прислав - теж, а скласти 2+2 сірожа не хоче.
Не невміє, не хоче. Бо ,поперше, адвокат - нашару, ібд якесь є сірожа доволєн. Ще сірожа не шарить навіть на 0 рівні взагалі ту юриспруденцію, у нього своя *****ьнувата уява про те все. Там йому всі далжни. А він, цитуючи классіка "нє *** і нічо нікаму нє должен". Подруге, сірожа розуміє, що нормальний адвокат з нього душу витрясе, та не буде гратися у сірожині казочки та з сірожиними вивихами. І сірожа розуміє і це.
Але, як довбойоб вульгаріс, прагне шоб він там шось пафосно набекав, і з його опівіді адвокат притримуючись сірожиних же *****ских тез пабєданосно виграв справу. А беручі до уваги, шо сірожа в нас вважає, шо усьо кругом вирішують взятки та відкати, то пабєданосно - то адвокат має просто башлянути судді зі свого карману красиву суму і сірожа в бєлом... тобто в гівні без комунікацій пафосно входить до своєї трикімнатної халупи, секретарка засідання прям у залі суду кидається обіймати героя, а судля дарує лавровий віночок, тим часом негідник марисюк з годіном на пару, посипають собі голову недопалками з банки та гівном із тазіка , молять на колінах прокурора дати їм 20 років з конфіскацією та ссилку до сибіру.
У сірожи сценарій. Він себе бачить героїчним героєм і думає, шо таким манером він сиане зіркою тв, тьотки побіжуть до нього свататися табунами, а на канчерти повалить аншляг.
Ото і вся його опєрєдітельная многоходовочка.
Називається "чужими руками жар загрібати"
Але це реальний світ, а цей гендальф якийсь вштирений.
Ото воно і бісеться насинячівшись.

Але це реальний світ, а цей гендальф якийсь вштирений.
Ото воно і бісеться насинячівшись.

Так то й є хвороба.
"Назвался груздём - продолжай лечиться"(С)Сэр.
Гендальфом себе вважати теж нетреба. Це теж шиза. Також - черепашкою ніндзя, наполеоном і ***** ще ким з реальних, та міфічних, живих чи неживих об'єктів.
Бо ти є ти, усе інше - шизофренічний брєд.

Расскажите потом о чем говорили плиз. А то иногда хочется потролить их, а хрен его знает как это сделать красиво. И чтоб подольше. А то мне как то раз звонили из нацбанка типа. У вас карта заблокирована. Я о офигела и переспросила из нацбанка? Там замешательство и тишина. Я поржала и бросила трубку.

Мені вчора зрання дзвонило якесь чудо юдо.
"Ви сєгодня работаєтє?" З наскоку так, ні здрасьті, ніфіга. Спитала, а шо вам надо ,чудо заявляє ну там квартиру в бєрдянске здаєтє... питаю, вже заради інтересу, ну і де ви знайшли мій номер? Шось бекав,мекав, сайт якийсь, назву бе-ме, і такий типу ніяково, ну на сайті с знайомсивами, де дівчата за грощі... шось шукає якісь нитки які привели до номеру телефону. Послала шукати далі, але осадочок. Шо за новий разводняк?
Наступного разу на незнайомі номери буду казати "налоговая, слушаю?" Заїбаои вже.

Я его и так бесплатно консультировал. Даже писал, как онлайн перенести заседание суда.
Но поэт не ищет лёгких путей!

Он за честное сражение и за порядочность просто. А вы понапридумывали тут всякого уже.:D

Так то й є хвороба.
"Назвался груздём - продолжай лечиться"(С)Сэр.
Гендальфом себе вважати теж нетреба. Це теж шиза. Також - черепашкою ніндзя, наполеоном і ***** ще ким з реальних, та міфічних, живих чи неживих об'єктів.
Бо ти є ти, усе інше - шизофренічний брєд.

Та то є фраза така з якогось чи то гобліно перекладу, чи то зтрольовушного бугага-фанфікшену, зі стьбом на матрицю:"Добро пожаловать в реальный мир, Гендальф" -використовується в саркастичному контексті, в якості культурного варіативу фрази:"Проснисьтысрешь!"

Когда я ему сообщил, что готов второй паспорт, он тупо отказался его забирать.

Ага, он же на паспорт собирал уже раз 100, а теперь как, мля?! :D

Дали мне талончики сегодня. Вы себе плохо представляете, наверное, нашу бюрократическую систему. Каждый шаг откладывается.

Процедура забора готового не есть дата подготовки. Это - отдельные дата и талоны.

****уняра вонючая :відстій:

Нет. Это очень умный план внедрения в банду.
Пить специально пересмотрел все серии Место встречи изменить нельзя.

А еще csi:new york, мыслить как преступник, пуаро агаты кристи и чиста английские убийства.
А срет в тазик он специально, чтобы вещдоки в случае чего были безнадежно засраты котячьими екскриментами и поэтическим гуано.

Потому что, деньги были уже вложены в пластиковый и была дата. Бумажный провел у меня дома сутки. Не мои деньги были вложены. Человека я подводить не стал.

*****, ****, ты это пишешь Человеку, который паспорт твой и оплатил, дегенер конченый :рл:

Та то є фраза така з якогось чи то гобліно перекладу, чи то зтрольовушного бугага-фанфікшену, зі стьбом на матрицю:"Добро пожаловать в реальный мир, Гендальф" -використовується в саркастичному контексті, в якості культурного варіативу фрази:"Проснисьтысрешь!"

Тобі - фраза, а сірожа реально вважає, що ***** та хімія, бо він буде розвиватись як поет та співак пісень ротом.
Він добре вміє читати і повинен розуміти у порівнянні з іншими поетами - де знаходиться його творчість по шкалі від одного до 100. Також він має музичний слух, та повинен розуміти де його пісні та виконання за шкалою вид -100 до -нескінченність.

Якщо він при цьому вважає, що він може бути професійним поетом чи співаком - то теж саме, що вважати себе Гендальфом, чи ніндзею черепашкою.

Зачем?))
У него же нет цели отстаивать свои имущественные интересы

Цели такой нет, т.к. знает, что виноват сам, видать популярно объяснили год назад и пилюлей дадут сразу, все просто, и никакой резонанс не страшен: кому ***** всрались передачи про него чи ХФ и ФБ.так же и сумму большую на руки не давали ему НИКОГДА. Кто ****утому даст?
Поэтому и на вопросы не отвечает, шоб не запутаться.

Истории тут "кукольные" сочиняет, плять. Партнёр нашелся...

Тобі - фраза, а сірожа реально вважає, що ***** та хімія, бо він буде розвиватись як поет та співак пісень ротом.
Він добре вміє читати і повинен розуміти у порівнянні з іншими поетами - де знаходиться його творчість по шкалі від одного до 100. Також він має музичний слух, та повинен розуміти де його пісні та виконання за шкалою вид -100 до -нескінченність.

Якщо він при цьому вважає, що він може бути професійним поетом чи співаком - то теж саме, що вважати себе Гендальфом, чи ніндзею черепашкою.
У випадку сірожи - в нього переоціненність власних потуг, самокритика там начисто відсутня.
Він наче на професійного і не претендує. Він претендує на кумира поколіннь ,чи як це правильно назвати.
Не на ровному ж місці аін вирішив закоси під висоцького.
От тільки у висоцького була харізма.
А тут антихаризма.
Як каже один мій знайомий:
-Вот знаешь, есть харизматичные люди. Например вот я - сделаю какуюто ***ню или скажу какуюто пошлость, все поржут, потому что я это могу подать смешно, а есть анти харизматичные - вот он сделает ровно тоже самое ляпнет ровно такую же пошлость...и получит в ****о. А почему? Потому что мнит себя невротебись кем, а умения подать правильно - нету. Потому и в ****о, и абсолютно заслужено.

Он за честное сражение и за порядочность просто. А вы понапридумывали тут всякого уже.:D

Ничессе, какие люди в теме :пиво:

Хто? Поет?
Я тебе прошу, там звіхда во лбу,що моєна пів московського проспекта освітити вночі.

Назад
Зверху Знизу