Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

MØntУ;69207715 сказав(ла):
В этом была романтика в совке, когда кроме кухни альтернативы не было. Сейчас романтика по нынешним стандартам - в полноценном небольшом клубе для девушки дать концерт рыл на 200)))

Кому что)
Я, например, клубы не люблю, а если волей судьбы приходится попадать - сбегаю при первой возможности))
А на кухне или возле костра в уютной компании - с удовольствием) именно в уютной душевной компании)

Нет, нет, нет. Там престольный праздник на весь этаж. 8 марта. Я вспоминаю наш офис и два этажа коммуналок, это такой жёсткач. Так это был не Титаник. А до центра четыре шага.

В студенческих общагах жить не приходилось?))) Там праздники масштабнее))

Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.

Та бухать пошел. Без вариантов

не исключено, гонорар получил ведь

SOS не только точки. Там тире еще есть

Он пока только точки выучил))

Я променял этот важный посыл на банальные стейки....

ДА я тоже променяла на дорадо в духовке)) но ничего, наверстаем..

Кому что)
Я, например, клубы не люблю, а если волей судьбы приходится попадать - сбегаю при первой возможности))
А на кухне или возле костра в уютной компании - с удовольствием) именно в уютной душевной компании)

В студенческих общагах жить не приходилось?))) Там праздники масштабнее))

Набагато масштабніше, хоча наче зараз типу і тихше, але свого часу в нас концерти художньої самодіяльності під 3 гітари, пиво та гарний вечір почіналися з дня факультету фізиків (кінець квітня) і...закінчувалися з останнім днем сесії. (Кінець червня) Гудєла вся общага:D:D:D

ДА я тоже променяла на дорадо в духовке)) но ничего, наверстаем..

Ну не знаю. Трудно сказать, что я готов проебать в обмен на пару страниц (десятков в смысле))) темы. Из жрачки в смысле)) Ну и не только)))

Набагато масштабніше, хоча наче зараз типу і тихше, але свого часу в нас концерти художньої самодіяльності під 3 гітари, пиво та гарний вечір почіналися з дня факультету фізиків (кінець квітня) і...закінчувалися з останнім днем сесії. (Кінець червня) Гудєла вся общага

О, дни факультетов, особенно для организаторов - мы пивом от спонсоров обливались, как шампаниским - потому что выпить такое количество было не под силу )))
Хотя бывали и более масштабные праздники))

Ну не знаю. Трудно сказать, что я готов проебать в обмен на пару страниц (десятков в смысле))) темы. Из жрачки в смысле)) Ну и не только)))

Я выбрала дорадо, если что))) тема-темой, а жрать хочется)))

О, дни факультетов, особенно для организаторов - мы пивом от спонсоров обливались, как шампаниским - потому что выпить такое количество было не под силу )))
Хотя бывали и более масштабные праздники))

У нашого факультета офіційна частина під універом була зазвичай нудна. Весь трешак почінався десь о 18 00 під общагой. Перед тим, по народній традиції, з вікон коридору над входом починали виплескувати з тазиків воду, на своїх же, а також - спец дисципліна з мєтанія ******ів з водою на дальність, з прицілом облити і ппсників, спостерігаючих через дорогу біля свого вишневогнилого корча за цим всим. Потім з факелами і воплями на саржин, з офіційною програмою від деканату по пірнанню в істочнік першокурсників та зачитуванням клятви студента факультета і штемпелюванням всіх охочих, а особливо - студенток, штемпелем з гербом факультету (студенток, бо ті на декольте собі просили сиавитм, а покіцний нині зам декана був тіки за фану заради)
І вже потім продовження пламєнного бухача з дискотекою на одному прверсі, гітарними запилами -на іншому та алкопаровозиком з деяких преподів по кімнатах студентів, які охоче запрошували накатіть.
А враховуючи, що перед цим, був день іншого факультету, що мешкав в тій же общагє - то квасиво угар і алкотреш йшов за звичай 9 день....а після - фіналочка "япомнюяужрусь" і далі алкозаплив йшов більш спокійно та плавно, але концерти під, поза та в общагє були майже щоденні як і півасік, ьез якого вокал вже якось був ***овий майже у всіх причетних.

Якшо не помиляюся тралиція пошесті з факелами була ще ща часів студенства мого діда, а то десь кінець 50х початок 60х, з його слів звісно, так то я достименно не знаю коли то почалось.
А от те, що зараз вже наче давно такого і не роблять, як на саржиному все надто цивільно зробили - це точно.

Я выбрала дорадо, если что))) тема-темой, а жрать хочется)))

Я бы сказал - вкусно пожрать:D
А тему можно и потом почитать. Или не почитать:D

Я бы сказал - вкусно пожрать:D
А тему можно и потом почитать. Или не почитать:D

Приятно с полезным никто не отменял)

У нашого факультета офіційна частина під універом була зазвичай нудна. Весь трешак почінався десь о 18 00 під общагой. Пепед тим, по народній традиції з вікон коридору над входом прчинали випоескувати з тазиків волу, на своїх же, а також спеу дисуіпліна з мєтанія ******ів з водою на дальність, з прицілом облити і ппсників, які спостерігали через дорогу біля свого вишневогнилого корча за цим всим. Потім з факелами і воплями на саржин, з офіційною програмою від деканату по пірнанню в істочнік першокурсників та зачитуванням клятви студента факультета і штемпелюванням всіх охочих, а особливо студенток штемпелем з гербом факультету (студенток, бо ті на декольте собі просили сиавитм, а покіцний нині зам декана був тіки за фану заради)
І вже потім продовження пламєнного бухача з дискотекою на одному прверсі, гітарними запилами -на іншому та алкопаровозиком з деяких преподів по кімнатах студентів, які охоче запрошували накатіть.
А враховуючи, що перед цим, був день іншого факультету, що мешкав в тій же общагє - то квасиво угар і алкотреш йшов за звичай 9 день....а після - фіналочка "япомнюяужрусь" і далі алкозаплив йшов більш спокійно та плавно, але концерти під, поза та в общагє були майже щоденні як і півасік, ьез якого вокал вже якось був ***овий майже у всіх причетних.

Якшо не помиляюся тралиція пошесті з факелами була ще ща часів студенства мого діда, а то десь кінець 50х початок 60х, з його слів звісно, так то я достименно не знаю коли то почалось.
А от те, що зараз вже наче давно такого і не роблять, як на саржиному все надто цивільно зробили - це точно.

Вот это талант передать атмосферу!
Спасибо, поржала :іржач:
Студенческие традиции - это нечто, конечно) у каждого ВУЗа свои собственные, устоявшиеся десятилетиями)

Приятно с полезным никто не отменял)

Тануна)
Это как многофункциональное устройство - качество исполнения функций обратно пропорционально их количеству))))
И насчет полезного (или приятного) тоже вопросики)))

Я бы сказал - вкусно пожрать

Вкусно пожрать - вообще любимое дело у всех)

У нашого факультета офіційна частина під універом була зазвичай нудна. Весь трешак почінався десь о 18 00 під общагой. Перед тим, по народній традиції, з вікон коридору над входом починали виплескувати з тазиків воду, на своїх же, а також - спец дисципліна з мєтанія ******ів з водою на дальність, з прицілом облити і ппсників, спостерігаючих через дорогу біля свого вишневогнилого корча за цим всим. Потім з факелами і воплями на саржин, з офіційною програмою від деканату по пірнанню в істочнік першокурсників та зачитуванням клятви студента факультета і штемпелюванням всіх охочих, а особливо - студенток, штемпелем з гербом факультету (студенток, бо ті на декольте собі просили сиавитм, а покіцний нині зам декана був тіки за фану заради)

фізтєх?

Что там Поэт?
Написал очередную оду о победе над криминалом?

Что там Поэт?

Вроде ****** в атсрал
Атсрал его поглотил.
А из атсрала долбил реллюшку дятел, в банальном поиске прокорма, слал точки на форум.

Что там Поэт?

Хз. У нас тут стейки с дорадо в духовке:D

Хз. У нас тут стейки с дорадо в духовке:D

А у нас торт Опера на завтра.:D

Назад
Зверху Знизу