Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.
Неизвестно. Думаю - из вредности. И возиться не хотел со мной, я своим присутствием мешала ему думать о бабах.
То не з врєдності. То з одного боку зо сираху, шо на дорогах довбоьоби, а з іншо вкорінене повір'я, що не жіноче то, тачку водити.
Мій дєд, далекобійник в минулому та мій батько теж не хотіли вчити видити машину, хоча і машина була і на ходу, і по сільським дорогам то простіше, а як мені 18 випрвнмлося, то взагалі - нє, яке машину водити, ти же дєвочка.
Бабка моя, мамина мати теж була проти, мати - ну таке. Але в нас по мачигій лініїї чоловіки шось взагалі водити машину не бпжають, їм лвнь і лячно, а от жінки - запросто. Тітка в свої 60 з гаком на водійське здала, та дядька на роботу возить (возила, до карантинів), інший дядько - теж не їздить, мовляв, а в мене дружина водить, то я вчитися не буду, мені лінь і *****ів багато. З цього всьго набору тіки моямати вибивається - вона вміє їздити тіки на моті, а на машині їй лінь було вчитися свого часу, там чоловік за кермом, але він так їздить, шо то ****ець, посивіїш поки доїдеш кудись з ними.

Нічо, в 24 просто поставила діда пепед фактом "карочє ,дєл, ну в мене тепер водійське і машину і мотоцикли можу". Старий пеньок зрадів, хоча те ще падло вперте був.