Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
раньше леса подозрительно горелину я надеюсь технологией тектонического оружия еще никто не владеет...
«Землятричение», скорее всего ты имел ввиду землетрясение (перевірочне слово - землетрус)Больше 300 человек погибло
какая твоя версия?Примеру вот так раньше тресло Армению .Совсем не те разрушения сразу бросается в глаза
дя!От так и инвестируй в недвигу в Турцию
дендрофекальная технология строительства домов...какая твоя версия?
6.8? Згоден. Повинні витримувати 9, і це не максимум. Не знаю, як овни могжуть таке будувати, коли знають, що в них кожен рік по декілько разів трясе.дендрофекальная технология строительства домов...
Харьков хоть и на большой тектонической плите находится, вдали от разломов, но лишний раз пусть у нас подрядчиками , если что, по восстановлению будут " японцы", а не такие " турки"...6.8? Згоден. Повинні витримувати 9, і це не максимум. Не знаю, як овни могжуть таке будувати, коли знають, що в них кожен рік по декілько разів трясе.
Где то читал ранее гипотезу о какой то динамике в ядре Земли или около него...За минулі пару годин естафету перейняли:
Аляска — 3.2 балла
Аргентина — 4.7 баллов
Тайвань — 5.1 балл
Турция (ще раз)— 5 баллов
P.S. Шаволіца шарік.
Не надо тут наговаривать. Овны нормально строят6.8? Згоден. Повинні витримувати 9, і це не максимум. Не знаю, як овни могжуть таке будувати, коли знають, що в них кожен рік по декілько разів трясе.