Статус: Офлайн
Повідом.: 26086
Повідом.: 26086
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В вас стреляют телеканалы? Подумайте об отказе от тяжелых наркотиков, нара до добра не доведет.
Я понимаю что правда страшнее любого оружия. Но закрывая прессу, ты прямо говоришь зрителям - они говорили правду, я ее боюсь. Если они лгали, предоставь доказательства и в суд их.
Я понимаю что кастрюля не дает особой возможности думать, ну это же очевидно должно быть даже для кастрюль.
В вас стреляют телеканалы? Подумайте об отказе от тяжелых наркотиков, нара до добра не доведет.
Я понимаю что правда страшнее любого оружия. Но закрывая прессу, ты прямо говоришь зрителям - они говорили правду, я ее боюсь. Если они лгали, предоставь доказательства и в суд их.
Я понимаю что кастрюля не дает особой возможности думать, ну это же очевидно должно быть даже для кастрюль.
Тепер нарід стопудово проголосує правильно - за доляр, за ЄС і НАТО, за європейські цінності, за толерантність, бо ватній отруті нарешті перекрили кран.![]()
Президент Владимир Зеленский заявил, что закрытие телеканала НАШ не планируется. Он сказал об этом во время брифинга в зоне ООС, который транслировался на Украина 24.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Журналистка телеканала НАШ задала вопрос: "Планируете ли вы закрывать телеканал НАШ?"
"Мы ваш телеканал не планируем закрывать. Мы кстати в целом, если вы увидели, мы наши, наши телеканалы на закрывали, мы закрывали их", – ответил Зеленский.
Щось не зрозуміло, він що уже подільник кинутого медведчуком? Так ось де собака порилась, мстить за подільника?Президент Владимир Зеленский заявил, что закрытие телеканала НАШ не планируется. Он сказал об этом во время брифинга в зоне ООС, который транслировался на Украина 24.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Журналистка телеканала НАШ задала вопрос: "Планируете ли вы закрывать телеканал НАШ?"
"Мы ваш телеканал не планируем закрывать. Мы кстати в целом, если вы увидели, мы наши, наши телеканалы на закрывали, мы закрывали их", – ответил Зеленский.
а каким образом рейтинг прямого связан с рейтингом Макеенко и зачем Макеенко какой-то рейтинг?
Спасибо за инфу![]()
А ось і новий свободівсько-медведчуківський канал «Перший Незалежний». Тільки тепер він залежний лише від Кремля і особисто Путіна.
А тепер слідкуйте за подіями:
❗️телеканал, котрий належав людині близькій до основного спонсора Свободи Кривецького, різко опиняється в руках у Медведчука/Путіна. Чи можна було так швидко купити канал та оформити всі юридичні процедури? Звісно що за пару тижнів таке не зробиш. Отже, цей «незавісімий» канал був куплений значно раніше у свободівця, депутата Львівської райради Любицького.
❗️За інформацією низки ЗМІ, телеканал готувався до запуску ще в січні. Тобто заздалегідь до санкцій Зеленського проти Медведчука і компанії. Тобто, невже Медведчук знав про можливі санкції?
Питання наступне: якщо згідно з санкціями ці люди терористи, то чому досі ніхто не заарештований. Натомість ці особи створюють новий пропагандисткий телеканал. В обхід всіх санкцій, адже Закон про колабораціонізм досі не прийнятий, Закон по протидії пропаганді також досі лежить в стінах парламенту.
❗️Якщо зараз новий канал кремлівських сил не буде заблокованим - це означатиме ПОВНИЙ ПРОВАЛ так званої протидії Зеленського Медведчуку. Більше того, щоб так буде далі, то той же медведчук за допогою нової телепомийки ще й зможе наростити рейтинги.
Зрештою, канал «Пєрвий нєзавісімий»(інакше його язик не повертається назвати), має вийти в ефір вже сьогодні о 18.00. В новій, заздалегідь підготованій студії. Такі от справи.
Так що, ДУМАЙТЕ.
Можливо влада нарешті почне діяти реально, а не бутафорно?
Андрій Смолій
YouTube заблокував перегляд в Україні каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK
Адміністрація YouTube заблокувала перегляд в Україні каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK. При спробі відкрити сторінки каналів з'являється напис: «Цей канал недоступний для перегляду в вашій країні».
Не верю.YouTube заблокував перегляд в Україні каналів «112 Україна», NewsOne та ZIK
не верь, хехеНе верю.
ZIK сменил название, но не сменил даже свою эмблему!