Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Зеленський подякував харківським рятувальникам: ВІДЕО

🟡 11:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 18457
Адреса: Харків
  • 🟡 11:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Зеленський подякував харківським рятувальникам: ВІДЕО

Ризикуючи життям, бійці ДСНС мужньо виконують свої обов’язки

38_66d53f69b6e00.jpg

Президень України Володимир Зеленський відзначив рятувальників Харківщини у вечірньому зверненні.

"Хочу подякувати рятувальникам, які працюють саме на Харківщині, усьому колективу ДСНС України у Харківській області і особливо: Юрій Сірий, Едуард Соколов, Сергій Білоус, Олександр Чєлак, Володимир Михайличенко".

"І також я сьогодні хочу відзначити Микиту Іванюка, капітана поліції, що працює на Харківщині та Олега Шеремета, фельдшера «екстренки», які проявили себе у допомозі нашим людям", - наголосив Президент.

Нагадаємо, від 30 серпня окупанти щодня атакують Харків різними видами ракет та "шахедами".

Джерело: 057.ua

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Назад
Зверху Знизу