Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Здохніть, або зверх цинізму

• Автор теми Автор теми Боб27
  • Дата створення Дата створення
Да, перепутал, но смысл остается прежним.

Так, сенс зостається поереднім - будівля УЗПІ є пам'ятником архитектури, а самий Харків проголошено містом констуктівіської архітектури. Тожбо будівля УЗПІ у вигляді паровика (паровоза) завдяки місцевому архітектору має кумедний вигляд - замість колес - чайхана, замість тендеру (причепу для вугля) - ресторація.

Такшо сенс зостається попередним - ви маете рацію.

Я митикував як вирішити залюбки цю ситуацію.

З одного боку комерси витратились на свої МАХВи.
З другого боку городяни поставлені в небезпечне положення.

Тож маю пропонування - скидуються архитекто, щьо надав дозвіл, комерси-власники МАХВів, інстиут Ситенка - та на ці кошти роблять захисну сітку від бурульок.

Я вважаю, що таке буде справедливо.

Коли від бурульок сдохнуть всі носії української мови, нікому буде розмовляти українською. Й купувати щось у МАХВАХ. Тоді Махви приберуть.

Нічого не пойняв....
عندما يموت جميع الناطقين باللغة الأوكرانية من الجليد ، لن يكون هناك أحد يتحدث الأوكرانية. وأشتري شيئا في "ماهواه". ثم يتم إزالة ماهفي.

Так буде зрозуміліше. Це буде мова нових харків`ян.

...PS Приємно коли тебе виправляє знавец блатняцького міського жаргону, якому належать такій вислів: "Я дико извиняюсь, заранее прощу пардону за такую крамолу..." (с) Elli_Ka

З яких пір вираз "прошу пардону" став "блатняцьким міським жаргоном"?! :незнаю:Невже тобі не відоме значення слова "пардон"?:збентежений:
І ото було не ліньки копирсатися у моїх постах? Невже так кортіло знайти якийсь "кримінал"?:D
А те, що намагаєшся писати (навряд чи володієш вільно) українською, то це добре. Тільки не потрібно вживати всіляких вітіїватих слів, вони не притаманні східним українцям, тим паче - харків"янам.

عندما يموت جميع الناطقين باللغة الأوكرانية من الجليد ، لن يكون هناك أحد يتحدث الأوكرانية. وأشتري شيئا في "ماهواه". ثم يتم إزالة ماهفي.

Так буде зрозуміліше. Це буде мова нових харків`ян.

:клас:От ти дотепний!:D

На цьому форумі я тому, шо я харків'янин і мене бентежать проблеми нашого міста.

А шо ти "залітний" тут робиш?

Шо тобі треба на нашому міському форумі?

Те, шо ти не харків'янин - то зрозуміло (Вулиця Гуданова у Харкові НЕ на Холодній Горі").

харкивьяны на русском, кстати обычно говорят

а вот это "найпре" вапще бендерщина

З яких пір вираз "прошу пардону" став "блатняцьким міським жаргоном"?! :незнаю:Невже тобі не відоме значення слова "пардон"?:збентежений:
І ото було не ліньки копирсатися у моїх постах? Невже так кортіло знайти якийсь "кримінал"?:D
А те, що намагаєшся писати (навряд чи володієш вільно) українською, то це добре. Тільки не потрібно вживати всіляких вітіїватих слів, вони не притаманні східним українцям, тим паче - харків"янам.

:угу:

Це тема про цинізм тих, хто керує дозволами на розміщення МАФів.
Довелося мені на тижні бути на вулиці Гуданова. Відлига. З покрівель капає та де-не-де падають бурульки. Тож мав йти подалі від будинків. Але не зміг. Квітярські МАФи на парній стороні вулиці Гуданова розміщені обабічь проїзжої частини, тож задля пішоходів зостається вузенька частина тротуару якраз під місцем зливу з будинку зі скатною покрівлею (інститут Сітенка).
Ожеледь крапель з покрівлі інститута Ситенка на тротуарі чітко зазнача, що пішоходам зоставлений вельми небезпечний для життя шлях якраз під зливною частиною покрівлі інституту. Зараз бурульок зовсім не багато, але попереду справжня зима, з великими бурульками та зсувом снігових "шапок".

Я добре розумію квітярських комерсів - розташування їх МАФів попід інститутом Ситенка призведе до того, що бурульки будуть падати на покрівлі МАФів - а це ж витрати на ремонт покрівель МАФів, тож нехай краще снігові "шапки" та бурульки падають на голови співгромадян.

Цинізм комерсів зрозумілий.

Алеж не зрозумілий цинізм владних структур міста, які дозволили заради розміщення МАФів поставити мешканців Харкова, які мають проходити парною стороною вулиці Гуданова, у вкрай небезпечне положення.

Здохніть пішоходи, травмуйтеся, отримувайте по голові бурульками та сніговими ожеледями - алеж забаганки комерсів виявилися важливіше.

PS Я за усілякий розвиток малого підприємництва у Харкові. Але ж не за рахунок ставлення у вкрай небезпечне положення інших співгромадян.

а по другой стороне тоже мафы? перейди дорогу и ходи спокойно

а по другой стороне тоже мафы? перейди дорогу и ходи спокойно

А можно переехать в другой город, где нет Гепы, или в другую страну, где не бывает сосулек, и ходить спокойно - охуенные предложения.

на прошлой неделе перед мной приземлился кусок льда слетевший с последнего этажа Саламандры и упавший на противоположной стороне Рымарской,так что можно поймать и на противоположной стороне улицы

А можно переехать в другой город, где нет Гепы, или в другую страну, где не бывает сосулек, и ходить спокойно - охуенные предложения.
:yahoo:

и я поддерживаю ТС, порядок должен быть на обеих сторонах улицы, а не "перейдите на др. сторону".
Действительно часто идешь и не понимаешь где ты: в Харькове или в узких проходах базаров Индии, одни скидки акции и продажи разной дешевой не нужной импортной дряни, и обменки *****е, унижающие нашу нац.валюту. (не сарказм)

снести !

я кончено всячески поддерживаю малый и средний бизнес, так как сам к нему отношусь, но к мафам отношусь негативно ! Пора уже брать пример со столицы и чистить тротуары

я кончено всячески поддерживаю малый и средний бизнес, так как сам к нему отношусь, но к мафам отношусь негативно ! Пора уже брать пример со столицы и чистить тротуары

я также негативно отношусь к уличной торговле. На улице уже какой век...у всех сенсорные телефоны..а люди торгуют под открытым воздухом.

я также негативно отношусь к уличной торговле. На улице уже какой век...у всех сенсорные телефоны..а люди торгуют под открытым воздухом.

при чому тут "какой вєк", вулична торгівля не має права на існування перш за все тому, що не відповідає санітарним нормам, у нас який би вєк не був ситуація в кращу сторону не зміниться, так само як і бидло яке цим займається

Назад
Зверху Знизу