Це тема про цинізм тих, хто керує дозволами на розміщення МАФів.
Довелося мені на тижні бути на вулиці Гуданова. Відлига. З покрівель капає та де-не-де падають бурульки. Тож мав йти подалі від будинків. Але не зміг. Квітярські МАФи на парній стороні вулиці Гуданова розміщені обабічь проїзжої частини, тож задля пішоходів зостається вузенька частина тротуару якраз під місцем зливу з будинку зі скатною покрівлею (інститут Сітенка).
Ожеледь крапель з покрівлі інститута Ситенка на тротуарі чітко зазнача, що пішоходам зоставлений вельми небезпечний для життя шлях якраз під зливною частиною покрівлі інституту. Зараз бурульок зовсім не багато, але попереду справжня зима, з великими бурульками та зсувом снігових "шапок".
Я добре розумію квітярських комерсів - розташування їх МАФів попід інститутом Ситенка призведе до того, що бурульки будуть падати на покрівлі МАФів - а це ж витрати на ремонт покрівель МАФів, тож нехай краще снігові "шапки" та бурульки падають на голови співгромадян.
Цинізм комерсів зрозумілий.
Алеж не зрозумілий цинізм владних структур міста, які дозволили заради розміщення МАФів поставити мешканців Харкова, які мають проходити парною стороною вулиці Гуданова, у вкрай небезпечне положення.
Здохніть пішоходи, травмуйтеся, отримувайте по голові бурульками та сніговими ожеледями - алеж забаганки комерсів виявилися важливіше.
PS Я за усілякий розвиток малого підприємництва у Харкові. Але ж не за рахунок ставлення у вкрай небезпечне положення інших співгромадян.