Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Здохніть, або зверх цинізму

• Автор теми Автор теми Боб27
  • Дата створення Дата створення
при чому тут "какой вєк", вулична торгівля не має права на існування перш за все тому, що не відповідає санітарним нормам, у нас який би вєк не був ситуація в кращу сторону не зміниться, так само як і бидло яке цим займається

ну, мне как бы и торгующих жаль тоже

ну, мне как бы и торгующих жаль тоже

Що заважає торгашам заплатити 100 грн та піти торгувати на ринок? Що заважає віднести свою продукцію в кабінет для проведення еспертизи? В них ціни на продукти завжди чомусь вище, й це при тому, що в цього бидла, в основному нема документів, що дозволяють комерційну діяльність, нема документів на продукти, вони не сплачують податки, чому мені має бути шкода їх?

вулична торгівля не має права на існування перш за все тому, що не відповідає санітарним нормам
Як думаетє, а куди весь день справляють фізіологічні потреби реалізатори встановленних на Гуданова квіткових МАХВів (біотуалета я там не запрімітив)?

Як думаетє, а куди весь день справляють фізіологічні потреби реалізатори встановленних на Гуданова квіткових МАХВів (біотуалета я там не запрімітив)?

Там лікарня поряд :D

Як думаетє, а куди весь день справляють фізіологічні потреби реалізатори встановленних на Гуданова квіткових МАХВі

Там лікарня поряд
Да. А вот в метро интересно посмотреть - как выливают в ливневку целое ведро мочи.

Назад
Зверху Знизу