Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com
  • Автор теми Автор теми Geele Steane
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 4938
Шановні форумчани ! Давно тут не був , бо дуже зайнятий утилізацією *****ні . Але зараз вимушений звернутись за допомогою . Нашому підрозділу вконче потрібне авто . І зараз волонтери , що опікуються нами відкрили збір на це авто . Отже , хто може і хоче , долучайтесь . Будемо раді любій підтримці .
https://send.monobank.ua/jar/61s2C8Pvz8
Всі питання в приват . Але не впевнений , що швидко відповім

ТС, будь ласка, додайте ще пост самих волонтерів, в якому є посилання на цю банку, бо я вас не знаю і на незнайомі банки не кидаю, навіть якщо там десять разів написано "***** - сдохне". Вибачте, це не вам підозра, а здоровий глузд підказує.

ТС, будь ласка, додайте ще пост самих волонтерів, в якому є посилання на цю банку, бо я вас не знаю і на незнайомі банки не кидаю, навіть якщо там десять разів написано "***** - сдохне". Вибачте, це не вам підозра, а здоровий глузд підказує.
Можу , також , надати її контакти , або номер картки , на який теж іде збір . Можу надати відеозвернення нашого підрозділу , яке ми робили для волонтерів .

самое противное, что на все выделяются как деньги, так и все остальное. но до военных практически ничего не доходит. хозяева жизни делят между собой. сегодня люди отдают жизни, покупают необходимое, а завтра отдавать долги прийдется? за якобы помощь. извините что пишу тут не по теме. страшно жить просто
"Страшно жить просто ." Просто збери свій мотлох і ****уй до *****ів ! Там класно ! Там стабільність і ***ло . Якого *** ти сюди приперлась з *****ською методичкою ? Звідки ти , ****а , знаєш , що до нас доходить , а що не доходить . Машина на війні - це "расходнік" , як і багато чого ще . Так шо , стали пельку і сиди мовчки .

Просто збери свій мотлох і ****уй до *****ів !
а де він не прав? можливо не на 100%. але десь рядом так точно.
де ви бачили, щоб в інших державах (США, Британія і тд) військові собі купляли ці розходники?) да ніде.
тому що в них такі авто стоять на озброєнні. а у нас ні.
тому шо якщо це введуть в штатку на озброєння, а це таки розходнікі. прийдеться їм все то купляти і якщо шось з авто станеться замінювати. та заправляти. та багато чого ще.
це тема для допомоги вам. не свариться. і не перетворюйте в срачтеми.

а ты шо такое чтобы мне указывать????? ****а тебя родила и только научила ныть и клянчить. и то, что ты пишешь на украинском языке еще не факт шо ты не паррашисткая шкура. а сильно смелый- так спроси где все что выделено на войну девается у депутатов и всяких прихлебателей от мала до велика. ССЫКОТНО. а мне нахамить -геррой. ****уй в дыру из которой вылез.
Не засоряйте тему, будьте добры. Влезли в неё с никому не нужным комментом. Материально помогли?
P. S. Надеюсь, модеры уберут лишнее.

Можу , також , надати її контакти , або номер картки , на який теж іде збір . Можу надати відеозвернення нашого підрозділу , яке ми робили для волонтерів .
Ні, звернення мені не потрібне, дякую, мені потрібен пост волонтерів, на чию картку збираються гроші - треба бачити, що це живі люди и що це за люди, ну ось якось так, наприклад:

Доброго дня, шановні! Мене звати Анастасія, я волонтер, який займається збором коштів на це авто для наших мужніх хлопців зі 113 бригади ТрО. Вся інформація щодо збору, а також звіти з минулих зборів знаходяться на моїй сторінці в Інстаграм - nasty.pls (форум чомусь не дає мені прикріпити посилання). Ми вже закрили 12 зборів, якщо у Вас нема інстаграму, напишіть мені, я надам скріни зі звітами.

Збираємо на авто Volkswagen T4 (+ ТО, ремонт, зимові шини та фарбування)
Буду вдячна кожному з Вас за поширення збору та фінансову підтримку, якщо є така можливість.

Посилання на банку моно теж не прикріплюється, тому можна знайти його у першому повідомленні в цій темі.
Номер картки моно: 4441114452468984
PayPal: nasty.095@gmail.com

Також прикріплюю скріни
Переглянути вкладення 13220808 Переглянути вкладення 13220809 Переглянути вкладення 13220810 Переглянути вкладення 13220811

Дякую всім за підтримку ??

Что надо, что бы убедить ?
Я не знаю.
Поставь себя на ее место. Он всем подряд не помогает со сборами.
Учитывая как она морально заебалась на сегодня. Просто если она возьмётся, то тыщ 200 дней за 7-8 закроет, а то и быстрее.

Назад
Зверху Знизу