сам найди что не так,ты парень грамотный,думаю справишсяЩо нетак Ціалковському?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
сам найди что не так,ты парень грамотный,думаю справишсяЩо нетак Ціалковському?
То знає напевно тільки Скліфасовський.Що нетак Ціалковському?
Не бачу тут спільного з тим, чим займався Циалковскій. Він запускав снаряд вверх, а вони - вниз, під дією гравітації.сам найди что не так,ты парень грамотный,думаю справишся
ні шановний,він досліджував аєродинаміку..ну ще й космосВін запускав снаряд вверх, а вони - вниз
Чим не подобається аеродинаміка того пристрою? Це ще нічого варіанти. Напочатку усієї цієї історії були значно гірші.ні шановний,він досліджував аєродинаміку..ну ще й космос
дуууже неподобається...Чим не подобається аеродинаміка того пристрою?
Пам'ятаю був Датасвіт форум. От я туди зі своєю проблемою і пішов. А там на мене вилізло ***ло (за сумісництвом модератор) і почало чвякати-***кати (от як ти зараз). Довелось мені самому в темі розбиратись. А коли розібрався, зрозумів, що то ***ло в темі взагалі не шарило, а просто полюбляло чвякати-***кати.сам найди что не так,ты парень грамотный,думаю справишся
ты обижен на модератора Датасвит Форум?Пам'ятаю був Датасвіт форум
Вибачай, дядьку. З пластиком дійсно трабли. Тож не допоможу. І з принтером теж. Буду свій модернізувати...PETG / PLA
Більше потрібен PETG.
---
Ніхто нічого не платить. Всі працюють як волонтери.
Пластик можна замовляти від ДА безоплатно, але чекати його можна дуже довго, якщо взагалі дочекаєшся.
Ті в кого кеш дозволяє купувати самому все - купують самі. В кого не дозволяє - або чекає, або створює банки і збирає таким чином на пластик, принтери.
В мене є час цим всім займатись 24/7, поставити не 1 принтер (зараз стоїть 2). Але з кешем трабли зараз.
Дійсно, ти таки був модератором ДФты обижен на модератора Датасвит Форум?
чуствуешь что тебя предали?
ощущаешь что весь мир от тебя на дистанции?
хочешь поговорить об этом?![]()
неа небыл,я даже старостой в школе небыл меня кумарит ответственность за другихДійсно, ти таки був модератором ДФ![]()
у тебя какой? у меня куча запчастей сижу и думаю что собрать,принтер или чпу станокБуду свій модернізувати...
Из принтеров у меня Аннет А8 (из ****а и палок, который). Он даже работал, но требует ревизии и усиления рамы. Ибо МДФ в корпусе- плывет...у тебя какой? у меня куча запчастей сижу и думаю что собрать,принтер или чпу станок
А встигнеш? Чи ти пенсіонер?у тебя какой? у меня куча запчастей сижу и думаю что собрать,принтер или чпу станок
я що десь поспішаю?А встигнеш? Чи ти пенсіонер?
Ну, ти може й ні, а наші законотворці - так.я що десь поспішаю?
ээээммм а это тут причем?Ну, ти може й ні, а наші законотворці - так.
перепрошую я не в куГсе...отой законопроект
ага...ну скажуть то чого я повинен неробити,тільки відтого що вони там щось скажуть?а тобі скажуть - тобі не потрібний принтер. тобі потрібний фронт!
Ти володієшь вдосконало мовою Езопа...а зараз в повному обсязі спочатку...Це все покище