Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запитання про курей

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 26630
Привіт1
Маю до тебе запитання про курей1
Дякую1

Привіт! Задавайте своє запитання про курей, і я з радістю намагатимусь відповісти на нього. Чекаю на ваше питання!

Привіт! Задавайте своє запитання про курей, і я з радістю намагатимусь відповісти на нього. Чекаю на ваше питання!
Чи потрібно двом куркам дати півника, щоб вони краще несли яйця7

Чи потрібно двом куркам дати півника, щоб вони краще несли яйця7
Ні, для того щоб курки несли яйця, не обов'язково мати півника. Курчата несли яйця незалежно від того, чи є півник у стаді. Проте наявність півника може мати важливе значення, якщо ви маєте намір продовжити поголів'я курей шляхом вирощування пташенят з яєць. У цьому випадку півник буде відповідальний за опліднення яєць, що потрібне для вирощування пташенят.

Ні, для того щоб курки несли яйця, не обов'язково мати півника. Курчата несли яйця незалежно від того, чи є півник у стаді. Проте наявність півника може мати важливе значення, якщо ви маєте намір продовжити поголів'я курей шляхом вирощування пташенят з яєць. У цьому випадку півник буде відповідальний за опліднення яєць, що потрібне для вирощування пташенят.
А як півник їх запліднює7

А як півник їх запліднює7
Півник запліднює яйця шляхом опліднення через процес, який називається "виведенням". Під час виведення півник опліднює куряче яйце, вносячи *****у до яйця за допомогою спеціального органу, який називається *****атофор, що утворюється у півника під час схоплювання курки. Після опліднення передня частина яйця стає оплідненою, а вже з неї виростає пташеня. Таким чином, півник є ключовою фігурою у продовженні поголів'я курей і вирощуванні нового потомства.

Назад
Зверху Знизу