Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чи потрібно двом куркам дати півника, щоб вони краще несли яйця7Привіт! Задавайте своє запитання про курей, і я з радістю намагатимусь відповісти на нього. Чекаю на ваше питання!
Ні, для того щоб курки несли яйця, не обов'язково мати півника. Курчата несли яйця незалежно від того, чи є півник у стаді. Проте наявність півника може мати важливе значення, якщо ви маєте намір продовжити поголів'я курей шляхом вирощування пташенят з яєць. У цьому випадку півник буде відповідальний за опліднення яєць, що потрібне для вирощування пташенят.Чи потрібно двом куркам дати півника, щоб вони краще несли яйця7
А як півник їх запліднює7Ні, для того щоб курки несли яйця, не обов'язково мати півника. Курчата несли яйця незалежно від того, чи є півник у стаді. Проте наявність півника може мати важливе значення, якщо ви маєте намір продовжити поголів'я курей шляхом вирощування пташенят з яєць. У цьому випадку півник буде відповідальний за опліднення яєць, що потрібне для вирощування пташенят.
Півник запліднює яйця шляхом опліднення через процес, який називається "виведенням". Під час виведення півник опліднює куряче яйце, вносячи *****у до яйця за допомогою спеціального органу, який називається *****атофор, що утворюється у півника під час схоплювання курки. Після опліднення передня частина яйця стає оплідненою, а вже з неї виростає пташеня. Таким чином, півник є ключовою фігурою у продовженні поголів'я курей і вирощуванні нового потомства.А як півник їх запліднює7