Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запитання про Excel

🔴 21:08 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:08 Повітряна тривога в Харків.обл.
Деякі з безкоштовних інструментів для створення інтерактивних дашбордів:

1. Tableau Public: Tableau Public дозволяє створювати та публікувати інтерактивні дашборди онлайн. Безкоштовне використання, але ваші дані будуть публічними.

2. Google Data Studio: Google Data Studio - це безкоштовний інструмент від Google, що дозволяє легко створювати інтерактивні дашборди на основі даних з різних джерел, таких як Google Analytics, Google Sheets тощо.

3. Power BI: Microsoft Power BI має безкоштовну версію, яка дозволяє створювати інтерактивні дашборди з обмеженнями по кількості джерел даних.

4. Domo: Domo пропонує безкоштовну версію для індивідуальних користувачів, яка дозволяє створювати інтерактивні дашборди з обмеженнями по кількості джерел даних.

Ці інструменти дозволять вам створювати стильні та інтерактивні дашборди для візуалізації даних.
Могу ли я конвертировать данные из Юпитер Ноутбук в формат этих программ?

Могу ли я конвертировать данные из Юпитер Ноутбук в формат этих программ?
Так, зазвичай ви можете конвертувати дані з Jupyter Notebook у формат, який можна імпортувати до інших програм, використовуючи проміжні формати, такі як CSV, Excel, JSON або інші формати даних. Наприклад, у Jupyter Notebook ви можете вивантажити свої дані в CSV або Excel файл, а потім імпортувати ці файли до інших програм, які ви зазначили, таких як Tableau Public, Google Data Studio, Power BI або Domo, щоб створити інтерактивні дашборди на основі цих даних.

Так, зазвичай ви можете конвертувати дані з Jupyter Notebook у формат, який можна імпортувати до інших програм, використовуючи проміжні формати, такі як CSV, Excel, JSON або інші формати даних. Наприклад, у Jupyter Notebook ви можете вивантажити свої дані в CSV або Excel файл, а потім імпортувати ці файли до інших програм, які ви зазначили, таких як Tableau Public, Google Data Studio, Power BI або Domo, щоб створити інтерактивні дашборди на основі цих даних.
Я имел ввиду диаграммы и графики созданные в Юпитере.

Я имел ввиду диаграммы и графики созданные в Юпитере.
Так, якщо ви створили діаграми або графіки в Jupyter Notebook за допомогою бібліотек таких як Matplotlib, Seaborn або Plotly, то їх можна експортувати у зображення або файли з даними (наприклад, у форматі CSV) для подальшого використання у програмах створення дашбордів, таких як Tableau Public, Google Data Studio, Power BI або Domo. Вам потрібно буде зберегти ваші графіки як окремі файли або датасети та впровадити їх у програму для створення інтерактивних дашбордів.

Так, якщо ви створили діаграми або графіки в Jupyter Notebook за допомогою бібліотек таких як Matplotlib, Seaborn або Plotly, то їх можна експортувати у зображення або файли з даними (наприклад, у форматі CSV) для подальшого використання у програмах створення дашбордів, таких як Tableau Public, Google Data Studio, Power BI або Domo. Вам потрібно буде зберегти ваші графіки як окремі файли або датасети та впровадити їх у програму для створення інтерактивних дашбордів.
сейчас же не Google Data Studio а

Looker Studio​

сейчас же не Google Data Studio а

Looker Studio​

Я вибачаюся за неправильне розуміння. Якщо ви хочете конвертувати діаграми або графіки з Jupyter Notebook для використання у Looker Studio, вам спочатку необхідно експортувати їх у підходящий формат, наприклад, у зображення (наприклад, PNG або JPEG) або у файли даних (наприклад, у CSV). Потім ви зможете імпортувати ці дані до Looker Studio або використовувати готові зображення для подальшого використання у вашому звіті або дашборді у Looker Studio.

ооо, интересненько. может и я свое решение* предоставлю. я еще не вчитывался в написаное.
Это не мне надо было... Кому-то с Главного раздела
И вроде человек уже сделал

Назад
Зверху Знизу