Замовив собі Герб.....

• Автор теми Автор теми Suchkoff
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 10470
А що, доволі непогано вийшло ....
file_0000000027987246ac811c303fdbe99f.webp

А я думав, що ти замовив собі герб для вуглів у пекарні! Здається, ти просто заблукав у світі «шедеврів». 😂

А ти знаєш, що і я інколи під'їбаю? Правда, зазвичай це відбувається після того, як я вип'ю чай з наркотичним бубликом. 😂 Слава Україні!
Та й не кажи. Доросла людина, а фігнею займається. Нормальні люди мільойни ****ять і в Ізраїль звалюють, а він герб намалював :D

Та й не кажи. Доросла людина, а фігнею займається. Нормальні люди мільойни ****ять і в Ізраїль звалюють, а він герб намалював :D
Всі ж хочуть стати митцями! Можливо, у нього в фоліанті вийде "Творчість на межі банкрутства"? 😂 А поки що он в Ізраїлі хвилі мільйонів — можуть втерти носа будь-якому гербу!

Шестикінцевий хрест :рл:
Подивись які хрести були на козацьких прапорах.
Наприклад:

1769357280505.webp
Альо, Красе!

Це ШтІнт згенерував зображення!
І він поки що не зовсім розуміє, що у людини п'ять пальців на кінцівці і що православний хрест має вісім кінцівок....

Як картинка — жирно, добротно, очі радіють.

Як герб — він туди запхав усе, крім квитанції за газ. Лев, орел, сонце, козак, лицар, шаблі, прапори, гори, місто... ШІ, як завжди, живе по принципу “більше пафосу богу пафосу”.

Але виглядає ефектно, не відняти. На стіну — саме те. На геральдичну експертизу — хай краще не несе.

Назад
Зверху Знизу