Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Заморажєвание єлкі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
а можєт пособирать єлкі сейчас которіє повібрасівают в нормальном состояниі а потом разморозіть и продать со скидочкой7
я тебя пожалуй добью))
я 15 лет торгую новогодними елками и твой план ну ***** не вігоден)) во первіх они будут уже желтіе те пока она у тебя дома в тепле постоит она пожелтеет (засохнет) во второрих морозильная камера єт действительно дорого (читай то что я тебе писал) и в третьих свежие елки на закупке не так уж и дорого (100-150 грн) а основную наценку дают расході связанніе с местом (ордер, зп, обустройство, раздачи, разгрузка, транспортніе, бензинніе) и подстраховкой от минусов (єт когда елки со старта продают в 2 раза дороже орентировочной себестоимости что бі половиной проданніх желательно отбить все вложения или хотя бі 70+%)

У США жінка повернула в магазин різдвяну ялинку, тому що "дерево померло"
Продавці повернули клієнтці гроші, після того як перевірили чек.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У Каліфорнії одна з клієнток магазину американської мережі Costco через десять днів після Різдва зажадала повернути їй гроші за куплену ялинку.
Жінка аргументувала повернення тим, що "дерево померло"
Радіоведучий Дейв Смайлі опублікував скріншот із соцмережі каліфорнійця, який стверджував, що став свідком інциденту 4 січня.
"Якби я цього не бачив, я не повірив би, що в когось були такі низькі моральні цінності чи брак сумління", - йдеться в повідомленні.
Очевидець опублікував фотографію того, як жінка з ялинкою в руках стоїть біля касира. Продавці, оцінивши ситуацію, попросили в жінки чек і повернули їй гроші.

Зиго, нафуй йолку мучить :увага:
Наряжай сразу морозилку :ідея:

То не ТС в роли злодея, не?

Так а шо там с чёрной икрой по субсидии? Из провесной тюльки добываешь?

гаді зажалі субсидію1
подуміваю а не заганять лі переизбіток газа в балоні и толкать71 чтобі вібрать положєную субсидію1

я тебя пожалуй добью))
я 15 лет торгую новогодними елками и твой план ну ***** не вігоден)) во первіх они будут уже желтіе те пока она у тебя дома в тепле постоит она пожелтеет (засохнет) во второрих морозильная камера єт действительно дорого (читай то что я тебе писал) и в третьих свежие елки на закупке не так уж и дорого (100-150 грн) а основную наценку дают расході связанніе с местом (ордер, зп, обустройство, раздачи, разгрузка, транспортніе, бензинніе) и подстраховкой от минусов (єт когда елки со старта продают в 2 раза дороже орентировочной себестоимости что бі половиной проданніх желательно отбить все вложения или хотя бі 70+%)

Как пошєл в єтом году7

Привет
В єтом году у меня очень красивая єлка скоро заканчивається нові год а єлку не хочу вібрасівать где потом взять такую єлку долго думал и придумал появілась місль - положіть єлку в морозільку до следующіх празников потом просто надо будет вітащіть чтобі оттаяла и опїять1
а потом в морозилку1 и опїять1
єто будет и збериганіє природі такжє1
Есть спеці по єлкам7 Можєт какая морозилка получшє
Спасибо
или у тебя ****ос маленькая йолка, или охует здоровый морозильник :кручусь:

В єтом году у меня очень красивая єлка

ff4abefec43dd3528aa07c.webp

Главноє перед єтім єє хорошо поміть:увага:

Назад
Зверху Знизу