Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Замбія

🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Якщо їхати до Мадагаскару, то вчи французьку мову, англійської мови там обмаль. Без французької мови будеш дуже обмежений у спілкуванні з людьми та дівчатами. Та й дорожче буде.
так-так, я ж такий блазень який вчить кожну мову країни куди їде на 1 тиждень 🤦🏾‍♀️😅
А для чого онлайн-перекладач з мікрофоном у телефоні?

• 🟡 11:04 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Не смішно.
До речі ось ви такі типу фукаєте на Африку, але навіть не знаєте як НА ВАС фукають Західна Європа та США в плані: та в тій Україні половина гепотитних, а інша половина спидозних/чахоточних/холерних, etc. 😂
Та знаємо, знаємо... З 2004-го навколишнім талдичу, та дарма...

Мої колеги ще з "помаранчевих" часів були у оверзахваті щодо європерпектив. Не тільки мої: чи пам'ятаєте, було навіть таке собі "міністерство євроінтеграції", очолюване паном Рибачуком ?

Дивлячись на оці морквини, що подеколи було (бува!) підвішено перед віслюковою пащею цього суспільства...такий-от фейспалм відчував, шо піпец...

Цей кейс потртбує окремого есею, щоб визначити та висловити навіть не весь, а частку тодішніх та й потеперішніх неадекватностів суспільства:

от, за те "європрагнення" ще тоді казав, шо це, власне, трансформація совкового уявлення за "комунізм" - "кагда пріходіш в магазін і берьош, сколько чіво тібє нада, і нікакіх деніх нє будіт"

Та дофіга, що сказать, і казав, та шкода, не трібун я, не харізматик - індоктриноване паньство без аніякої критики сприймало тодішній "5 канал", потім "Шустера" та іншу всіляку грантовживаючу піздоту...

(Вибачте, трохи перемкнуло. Пшепрашен за офтоп)

Не смішно.
До речі ось ви такі типу фукаєте на Африку, але навіть не знаєте як НА ВАС фукають Західна Європа та США в плані: та в тій Україні половина гепотитних, а інша половина спидозних/чахоточних/холерних, etc. 😂
Де ти знайшов що смішно?

так-так, я ж такий блазень який вчить кожну мову країни куди їде на 1 тиждень 🤦🏾‍♀️😅
А для чого онлайн-перекладач з мікрофоном у телефоні?
Ну там Інтернет м'яко кажучи подекуди. Офф також є проблеми

Як будете на Мадагаскарі, знайдіть в Антананаріву обаятєльного набожного пиздюка-строітєля лєт под 50, на ім'я Паскаль Ракутуніаіна, і прівєт от мене передайте!

Як будете на Мадагаскарі, знайдіть в Антананаріву обаятєльного набожного пиздюка-строітєля лєт под 50, на ім'я Паскаль Ракутуніаіна, і прівєт от мене передайте!
🐸 Якось вночі прилетів до Адлера, прямо з а/п взяв таксі до кордону (Псоу); дорогою водій каже: у Сухумі передай вітання [ такому-то панові; фотограф; російське ім'я-прізвище ]

Наступного дня блукаю із місцевим чічероне мавп'ятнею, згадую між іншим просто так за того "Вову" - а поруч молода пара (на погляд ані апсуа, ані вірмени - греки, скоріш), почувши, кажуть: а він там-то і там-то!

Поїхали, реально. Ну, там увесь надалі кавказький от ето вот всьо...

Мої колеги ще з "помаранчевих" часів були у оверзахваті щодо європерпектив. Не тільки мої: чи пам'ятаєте, було навіть таке собі "міністерство євроінтеграції", очолюване паном Рибачуком ?

Дивлячись на оці морквини, що подеколи було (бува!) підвішено перед віслюковою пащею цього суспільства...такий-от фейспалм відчував, шо піпец...

Цей кейс потртбує окремого есею, щоб визначити та висловити навіть не весь, а частку тодішніх та й потеперішніх неадекватностів суспільства:

от, за те "європрагнення" ще тоді казав, шо це, власне, трансформація совкового уявлення за "комунізм" - "кагда пріходіш в магазін і берьош, сколько чіво тібє нада, і нікакіх деніх нє будіт"

Та дофіга, що сказать, і казав, та шкода, не трібун я, не харізматик - індоктриноване паньство без аніякої критики сприймало тодішній "5 канал", потім "Шустера" та іншу всіляку грантовживаючу піздоту...

(Вибачте, трохи перемкнуло. Пшепрашен за офтоп)
класно критикувати минуле, розмірковуючи "а якщо б так, а якщо б етак"...
Реальність така як є, і прийшли ми до цього за СУКУПНІСТТЮ різноманітних факторів.
Україне не знаходиться географічно десь в середині Європи. І тому немає сенсу порівнювати європейський шлях з якоюсь там Словенією.

класно критикувати минуле, розмірковуючи "а якщо б так, а якщо б етак"...
Реальність така як є, і прийшли ми до цього за СУКУПНІСТТЮ різноманітних факторів.
Україне не знаходиться географічно десь в середині Європи. І тому немає сенсу порівнювати європейський шлях з якоюсь там Словенією.
Зазвичай на банальні сентенції, схожі до вашої, саркастично реагують на кшталт: "угу, Волга впадаєт в Каспійскоє морє".

Хоча варто зазначити, шо:
- Каспій , то власне є не море, а озеро;
- дивлячись мапу, маю сумнів, шо Кама впада до Волги, а не навпаки;
- до Каспію (чи то моря, чи то озера) впада не ріка (чи то Волга, чи то Кама), а деяка кількість гірл. Що характерно: невизначена (непостійна, залежна від пори року, фаз Луни, вуглецевих викидів бізнес-джетів, булькотіння гіппопо в Лімпопо, шелесту сторінок підручників у кацапській школі дєрєвні Говноєдово, etc, etc) кількість.

Облишимо.
Аж ніяк не мав за мету умовну словєнію взвести на п'єдестал за взірець та дороговказ.. просто сумую навіть не через податливість суспільства до маніпулювання, а через відсутність наразі надійних запобіжників від цього.

Зазвичай на банальні сентенції, схожі до вашої, саркастично реагують на кшталт: "угу, Волга впадаєт в Каспійскоє морє".

Хоча варто зазначити, шо:
- Каспій , то власне є не море, а озеро;
- дивлячись мапу, маю сумнів, шо Кама впада до Волги, а не навпаки;
- до Каспію (чи то моря, чи то озера) впада не ріка (чи то Волга, чи то Кама), а деяка кількість гірл. Що характерно: невизначена (непостійна, залежна від пори року, фаз Луни, вуглецевих викидів бізнес-джетів, булькотіння гіппопо в Лімпопо, шелесту сторінок підручників у кацапській школі дєрєвні Говноєдово, etc, etc) кількість.

Облишимо.
Аж ніяк не мав за мету умовну словєнію взвести на п'єдестал за взірець та дороговказ.. просто сумую навіть не через податливість суспільства до маніпулювання, а через відсутність наразі надійних запобіжників від цього.
Люди не ідеальні... і українці такі, які є. До речі вони ДУЖЕ змінилися якщо порівнювати з Кравчуковською чи Кучмовською Україною. Шлях пройшли просто КОСМІЧНИЙ!
Кожна країна воювала за свої кордони... І це ще кращий варіант, ніж бути ніким в складі імперії, і подихати за її загарбницькі цілі, як роблять зараз дагестанці, татари та інші якути 😬🤷🏾‍♀️

Люди не ідеальні... і українці такі, які є. До речі вони ДУЖЕ змінилися якщо порівнювати з Кравчуковською чи Кучмовською Україною. Шлях пройшли просто КОСМІЧНИЙ!
Кожна країна воювала за свої кордони... І це ще кращий варіант, ніж бути ніким в складі імперії, і подихати за її загарбницькі цілі, як роблять зараз дагестанці, татари та інші якути 😬🤷🏾‍♀️
Так ти був на водоспаді Вікторія. ( foto davaj - davaj foto)
Там є y Замбія & Зімбабве, колишня Північна та Південна Родезія (Замбія та Зімбабве майже Домбабве).

Zambia / Zambezi

Можно не дякувати

Так ти був на водоспаді Вікторія. ( foto davaj - davaj foto)
Там є y Замбія & Зімбабве, колишня Північна та Південна Родезія (Замбія та Зімбабве майже Домбабве).

Zambia / Zambezi

Можно не дякувати

Замбія дуже відрізняється від Зімбабве... Це майже як порівнювати Туреччину з Туркменістаном...
І навіщо нам франкомовний фільм я так і не зрозумів 🤷🏾‍♀️
Все що я знаю: бомжуй бонжур міс'є)

Знаю я один нарід, який хизується своїми щелепами і тому принципово не може вивчити жодну іноземну... ;)

Замбія дуже відрізняється від Зімбабве... Це майже як порівнювати Туреччину з Туркменістаном...
Ну ты даешь!
Икона всей Африки - водопад Виктория / Левингстона, входит в число самых крутых мест для посещения в мире.
Даже круче Ниагары или Игуасу.

Зачем ездил не понятно.

У меня нигде не написано что Зимбабве и Замбия одно и то же. Лет 100 назад была only 1 - Родезия.

Фильм можно смотреть даже без слов чтобы понять что там жопа. Похлеще чем на Украине, где война. И там еще можно автоперевод вкл. если хочется понимать. Подстрочник.

Лусака посмотреть - это как приехать в Москву и рассказывать что посмотрел всю рф. :D

ні. Тільки місто Лусака. Я взагалі мейнстріми не полюбляю. 🙂
:кручусь::плачу::збентежений:

ні. Тільки місто Лусака. Я взагалі мейнстріми не полюбляю. 🙂

В том то и дело что там кроме природы смотреть нечего.
Есть еще несколько человек кто туда ездил. И на экскурсию, одна даже к негру на хуй наверное :( , и на маму посмотреть - богатая семья тамошняя.:(

Кстати, водопад со стороны Зимбабве намного круче. Но там еще страшнее чем в Замбии, опасно, и орками воспитанное население, СССР там поджигал в 70-е, А назло мы всем буржуям мировой пожар раздуем.
Была успешная страна, работа, но величие от орков пришло - пиздец.

Назад
Зверху Знизу