Бачу що кожен кацапський анекдот- це прям шедевр для глузування над іншими людьми 😬Згадав ще один анєк, про нового руського, який з африканського сафарі привіз негритьонка. На питання дружини "Нахуя?" відповів: "Подрастьот - дєтєй англійскому научіт!"
Бачу що кожен кацапський анекдот- це прям шедевр для глузування над іншими людьми 😬
Нашо тіки його було в Замбію перти?Прусак зачьотний
Думаєш, єскортніца?Шоколадка твоя? В Замбії і Кенії - то одна і та ж?
Хм-м-м.... 😬🥵Шоколадка твоя? В Замбії і Кенії - то одна і та ж?
Нє, ну "шоколадка" то скоріш поблажливість, аніж пейоратив. На відміну від ваших прикладів.Хм-м-м.... 😬🥵
Ось ляпнула людина щось, а я довго думаю якби відповісти щоб нікого не образити... 😒
Це НІБИ-ТО не характерно для української культури називати людей шоколадками, чебуреками, лягушками, макаронами, вузкоокими і т.н.
але факт в тому що його слова можна трактувати по-різному. І в негативному сенсі- теж 🤷🏾♀️Нэ
Нє, ну "шоколадка" то скоріш поблажливість, аніж пейоратив. На відміну від ваших прикладів.
Птиця ж не казав, там :"баклажаніна", наприклад?
Абстрагуючись, майже що завгодно можна трактувати "по-різному". На те й існують гуманітарії 🐸але факт в тому що його слова можна трактувати по-різному. І в негативному сенсі- теж 🤷🏾♀️
Те, що ти зараз про мене пишеш у третій особі однини, у моїй присутності, теж не дуже згідно етики.але факт в тому що його слова можна трактувати по-різному. І в негативному сенсі- теж 🤷🏾♀️
ні, НЕ абстрагуючись...🤦🏾♀️Абстрагуючись, майже що завгодно можна трактувати "по-різному". На те й існують гуманітарії 🐸
Ти зараз намагаєшся звести дискусію до абсурда та клоунади. А даремно.Те, що ти зараз про мене пишеш у третій особі однини, у моїй присутності, теж не дуже згідно етики.
Мені українські тьоті подобаютьсязнайомі...
Сподобалися?)
а це взаємно?)Мені українські тьоті подобаються
Думаю, до африканки підкотити все ж складніше.а це взаємно?)
Бо тенденція така що до українки зараз хрєн підкатиш 😬😆 Особливо до тих які зараз в європі пожили 🤦🏾♀️
ні, навпаки. В Африці люди більш відкриті. І не такі злі/отруйні. 😆Думаю, до африканки підкотити все ж складніше.
Та шо нам з ними робити?ні, навпаки. В Африці люди більш відкриті. І не такі злі/отруйні. 😆