Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закон о языках

• Автор теми Автор теми DeathMaster
  • Дата створення Дата створення
Якшо ти тупий і не можеш вивчити ніякої мови крім російської, то це ще не значить шо інші такі ж тупі

После принятия этого закона может будем наблюдать:"Исход свидомых(калом) на Говерле!":іржач:
Может их местный художник "напишет картину"!:іржач:

нормальные люди ухмыляются - ещё один нерабочий закон
а кучка *****ов выкладывает великую украинскую кирпичную стену

Я например, всё жду той серии, где один изрядный державномовный розповист нам поподробнее о

"Чи знаєш ти, що таке наприклад Колима, вічна мерзлота, коли замість газу, який іде в Україну та Европу грітися бурим вугіллям та буржуйкою.
Повір такі умови життя на 70% території Росії.
невже ти бажаєш жити як 70% росіян, бо якщо у Харкові не буде українців, а для цього все робиться, Харків буде тією ж самою Росією з усіма її зручностями на подвір"ї."

Я например, всё жду той серии, где один изрядный державномовный розповист нам поподробнее о

"Чи знаєш ти, що таке наприклад Колима, вічна мерзлота, коли замість газу, який іде в Україну та Европу грітися бурим вугіллям та буржуйкою.
Повір такі умови життя на 70% території Росії.
невже ти бажаєш жити як 70% росіян, бо якщо у Харкові не буде українців, а для цього все робиться, Харків буде тією ж самою Росією з усіма її зручностями на подвір"ї."
боюсь, что если мы начнём жить как 70% росиян, то настоящие украинцы станут настоящими канадцами и настоящими поляками...

Как минимум Восток и Юг Украины.
Еще раз повторюсь - в выигрыше только очень маленькие нацменьшинства (крымские татары, греки Приазовья и пр.).
Русскому языку этот закон ничего не дает, увы.

*****асты довели страну до гражданской войны

а дехто намагається заспокоїти і розповісти, що так і потрібно
тем не менее не русскоязычные граждане сейчас шабаши устраивают,брызжут желчью и выступают против языка,на котором говорит половина граждан страны!так что надо ещё разобраться кто раскалывает страну!

когда коту нечего делать - он лижет свои яйца. можно подумать, что в стране других проблем, кроме мовы нет.
*****асы в очредной раз раскололи народ

Не ну не *****ы?
Какая разница бендеровцам, на каком языке я ЗДЕСЬ общаюсь?!
Закон вполне логичен.
p.s. а вот закон на роскошь про 3,5л авто - это маразм! Ну, если у меня камаро 5,7л движком, 89го года, схерали я должен платить на уровне с теми, кто покупает свои тачки по 120 000$? =|

як красиво підставили урку-рецидівіста хама! З одного боку підпише цю писульку отримає капняка в середині країни. Не підпише - отримає капняка від кремлівських замовників... молодці, ригианали! кращого знищення вас і вашого нашестя і вигадати годі!

тем не менее не русскоязычные граждане сейчас шабаши устраивают,брызжут желчью и выступают против языка,на котором говорит половина граждан страны!так что надо ещё разобраться кто раскалывает страну!

нема такого поняття рузкаізичниє громадяни! Є громадяни і не громадяни, іншоземці. Окрім того, вчить Конституцію, державна в Україні є лише одна українська, ніяких ригианальних чи ще якихось мов Конституція не визначає! :) Лошків, голосуючих за синьожопиків, знов розвели як сліпих кутят! і до речі, розмовляти ніхто нікому не забороняв в Україні ніколи!!!! хо на татарсько-монгольській розмовляй, тобі ніхто ніколи не забороняв!

Не ну не *****ы?
|

ніякого! бо ти окрім свого ізига нічим більше не володієш! та і ніхто, за всі 20 років незалежності не забороняв тобі ромзовляти мордвинською чи киргизською! то що в цій махинації логічного?

Не ну не *****ы?
Закон вполне логичен.
p.s. а вот закон на роскошь про 3,5л авто - это маразм! Ну, если у меня камаро 5,7л движком, 89го года, схерали я должен платить на уровне с теми, кто покупает свои тачки по 120 000$? =|

А такой народ у нас дурковатый. "Нехай у мене корова здохнэ аби у сусіда - дві". Полный беспредел терпят спокойно. Один раз регионалы что-то хорошее попытались сделать, и сколько ****а поднялось.

>>ніякого! бо ти окрім свого ізига нічим більше не володієш! та і ніхто, за всі 20 років незалежності не забороняв тобі ромзовляти мордвинською чи киргизською! то що в цій махинації логічного?

Какая махинация? Дружище, ты, для начала, почитал бы законопроект.
Где там КОНКРЕТНО твои права ущемляются? В какой стези?

Неужели нужно иметь IQ выше 120, что бы ПРОЧИТАТЬ этот гребанный законопроект, который, вашу мать, написан на ридний мови.
И, ***ть, где вы увидели эту сакральную угрозу своим правам? Ааа. Конкретно, жду ссылки на ЗП.

Назад
Зверху Знизу