Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Точно не знаю, но думаю что такое же как и у уволевшегося по собственному желанию. Три месяца ищут работу и человек ничего не получает, а через три месяца если работа не найдена половину минимальной зарплаты платят.А какое сейчас пособие по безработице, если человек до этого был ФЛП?
Роз’яснення щодо сплати страхових внесків у зв’язку з набранням чинності
Закону України “Про внесення змін до законів України ” Про Державний бюджет України на 2010 рік” та “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”
...
Враховуючи розмір мінімальної заробітної плати у 2010 році мінімальний страховий внесок для зазначених осіб становить у:
липні - вересні – 294,82 грн.
жовтні – листопаді – 301,12 грн.
грудні – 306,10 грн.
...
Это что за месяц платить или за квартал???липні - вересні – 294,82 грн.
жовтні – листопаді – 301,12 грн.
грудні – 306,10 грн.
...
Точно не знаю, но думаю что такое же как и у уволевшегося по собственному желанию. Три месяца ищут работу и человек ничего не получает, а через три месяца если работа не найдена половину минимальной зарплаты платят.А какое сейчас пособие по безработице, если человек до этого был ФЛП?
А если не платить? Какие санкции ожидают неплательщика?
Это что за месяц платить или за квартал???
ну хорошо, а как быть с тем указом презика, где единоналожники не являются плательщиками в ПФ.
опять суды?
сумма указана за месяц, а платить раз в квартал. за 3й квартал до 20 окт, вроде.
хочешь - плати ежемесячно, ПФ не против.
Закон имеет юридическую силу бОльшую, чем указ президента, поэтому в части указа, не соответствующей новому закону следует действовать согласно закону.
И на лицо конфликт интересов и в таком случае вступает в силу закон 2181 - "в случае конфликта законов решение должно приниматься в пользу налогоплательщика"
Только вот доказать это в нынешнем суде очень не просто.
оплата за текущий квартал до 20-го октября...
я до 15-го октября даже дергаться не буду, за это время еще многое могут поменять....
Подождем разъяснений.
Три месяца до первой уплаты - в наших условиях почти вечность. А с учетом отсутствия штрафов за просрочку первая причина заплатить в ПФ возникнет аж при сдаче годового отчета.
2) за несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату
(несвоєчасне перерахування) страхувальниками страхових внесків, у
тому числі донарахованих страхувальниками або територіальними
органами Пенсійного фонду, накладається штраф у розмірі 10
відсотків своєчасно не сплачених сум.{ Абзаци перший - четвертий
пункту 2 частини дев'ятої замінено одним абзацом згідно із Законом
N 1074-VI ( 1074-17 ) від 05.03.2009 }
Одночасно на суми своєчасно не сплачених (не перерахованих)
страхових внесків і фінансових санкцій нараховується пеня в
розмірі 0,1 відсотка зазначених сум коштів, розрахована за кожний
день прострочення платежу;
Звонил в пенс. фонд своим знакомым, так вот им пока никакой команды не было и штрафов пока тоже нет.