Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Зачем *****ы разрушают Харьков

• Автор теми Автор теми Темар
  • Дата створення Дата створення
вы не поверите но многие города уже по 20 лет живут без етих совковых котелен . только не пишите что сгорит проводка или другая чушь . в Кропивницком только социальщики и *****ня не перешли на автономки
Я целиком и полностью согласен, что нужно переходить на автономное отопление, главное успеть это сделать до зимы.

пс лично себе я поставил газовое и електро . после того как електричество подорожало в 2 раза пользуюсь в основном газом . раньше выгоднее было пользоваться електро при условии двухтарифного счетчика

вы не поверите но многие города уже по 20 лет живут без етих совковых котелен . только не пишите что сгорит проводка или другая чушь . в Кропивницком только социальщики и *****ня не перешли на автономки
А что, уже разрешили в Харькове переходить на автономку?

Населення Кропивницького менше 250 тис. З них, мешканців багатоповерхівок ще менше. Не варто порівнювати це місто з Харковом - тут ціна питання переходу на автономку значно інша.

Власне, погляньте правді в очі: *****ам мало що заважає остаточно роз'***** решту вцілилих значущих теплогенеруючих потужностей Х протягом найближчого часу. І газо/електро заразом.

...впевнений, альтернативи малим котельням немає,і розбити їх усі майже неможливо

...впевнений, альтернативи малим котельням немає,і розбити їх усі майже неможливо
Зараз це виглядає як лозунг "за всьо хорошеє, протів всєго плохого!"
Іх треба збудувати. Дохєра!!!
Виготовити обладнання для них, змонтувати, під'єднати до існуючих комунікацій... Далі ще немало технічних та організаційних питань.
Шанси встигнути до початку наступного опалювального сезону оцініть самі ;)

Зараз це виглядає як лозунг "за всьо хорошеє, протів всєго плохого!"
Іх треба збудувати. Дохєра!!!
Виготовити обладнання для них, змонтувати, під'єднати до існуючих комунікацій... Далі ще немало технічних та організаційних питань.
Шанси встигнути до початку наступного опалювального сезону оцініть самі ;)
...мабуть будуть робити, а як інакше?

Населення Кропивницького менше 250 тис. З них, мешканців багатоповерхівок ще менше. Не варто порівнювати це місто з Харковом - тут ціна питання переходу на автономку значно інша.

Власне, погляньте правді в очі: *****ам мало що заважає остаточно роз'***** решту вцілилих значущих теплогенеруючих потужностей Х протягом найближчого часу. І газо/електро заразом.
у нас в основном девятиетажки стоят . проблем кроме бюрократии и денег нету .

...ваш народ,очевидно звалювати з міста намилився,або вже...
Мій народ (у пікселі ЗСУ) на фронті. І я разом з ним. Будемо раді якщо і Ви долучитеся!
Або, принаймні, не будете клеїти з себе дурня.
у нас в основном девятиетажки стоят . проблем кроме бюрократии и денег нету .
Перевести на автономку, щонайменше, третину Харкова, до зими.. Уявляєте ціну питання? Кількість обладнання? Спеціалістів з монтажу?
Це я вже мовчу про інші поточні складові.
Дякую що акцентуєш на цьому моменті.
Евакуація чи не евакуація, а час придивитись умовну хату з пічкою до зими є.
Кто прєдупрєждьон - тот вооружон!

...***,начепляють гербів на аватарку,а самі сіють паніку ,гірше ****стів

Мій народ (у пікселі ЗСУ) на фронті. І я разом з ним. Будемо раді якщо і Ви долучитеся!

Перевести на автономку, щонайменше, третину Харкова, до зими.. Уявляєте ціну питання? Кількість обладнання? Спеціалістів з монтажу?

...служба у зсу не є індульгенцією від панікерства

...служба у зсу не є індульгенцією від панікерства
Ви вважаєте це панікерством.
Я вважаю поточну ситуацію з роз'*****ими джерелами теплової енергії критичною для значної частини міста. Спираючись на знання і досвід.
Специаіалістів з монтажу у бусики пакують. Це також проблема переходу на автономну.
Я також спеціаліст. Не пакували - сам пішов, як і немало інших профі у цій сфері. Але деяких колег таки запакували(

Ви вважаєте це панікерством.
Я вважаю поточну ситуацію з роз'*****ими джерелами теплової енергії критичною для значної частини міста. Спираючись на знання і досвід.

Я також спеціаліст. Не пакували - сам пішов, як і немало інших профі у цій сфері. Але деяких колег таки запакували(
...один мій знайомий, каже,Осінь покаже, чий бик погуляв

поверь мне ето не проблема . пенсов и любителей халявы конечно будет сложно убедить .

Спеціалістів з монтажу у бусики пакують. Це також проблема переходу на автономну.
ну тех что асвальт ложат не пакуют ? раньше на крыше ставился один общий котел сейчас выгоднее как по мне индивидуальный когда ты сам решаешь економить или нет на отоплении

Спеціалістів з монтажу у бусики пакують. Це також проблема переходу на автономну.
Я сам себе могу поставить, только смутно подозреваю, что условия выкатят такие, что фиг выполнишь.

Назад
Зверху Знизу