За купленный унитаз на Барабане - 5 лет

Блять, шо за истерия!
А название рубрики нельзя было прочитать!
Фейкодром »
Из той же оперы, вернее источника:
Януковичу пропонують політичний притулок у Західному Кюветі
За конфіденційними даними, отриманими із джерел у МЗС України, на вихідних дипломати деяких африканських держав звернулися до Президента Януковича із низкою пропозицій
yanukovich_afrika

Зокрема, як вказують джерела, до Віктора Януковича звернулися дипломати Кенії, Камеруну, Республіки Конго та Держави Еритрея. Основною метою африканських дипломатів було запевнити Президента України у підтримці його політики з боку урядів цих африканських держав і висловити надію, що політичні й економічні відносини між Україною та країнами Чорної Африки не зазнають значних проблем.

Разом з тим, за неперевіреними даними, Посольство Республіки Конго конфіденційно заявило, що офіційний Браззавіль готовий у разі потреби надати Президенту Януковичу політичний притулок в обмін на інвестиції в економіку країни – зокрема, у розвиток крокодилячих ферм у департаменті Західний Кювет (Cuvette-Ouest), який знаходиться на північному заході країни та межує з Габоном.

Крім того, повідомляється, що пропозиція щодо політичного притулку також була висунута від імені міністра закордонних справ Соломонових островів Петера Аговаки. Однак, на відміну від Республіки Конго, про інвестиції уряд Соломонових островів мови поки що не веде.

Як відомо, Україна встановила дипломатичні відносини із Соломоновими островами у 2011 році, коли міністр закордонних справ Костянтин Грищенко підписав із паном Аговакою відповідний договір. Соломонові острови займають більшу частину однойменного архіпелагу в Тихому океані, їхнє населення становить близько 600 000 людей, більшість із яких розмовляють на так званому соломонському піджині – суміші англійської та меланезійських і папуаських діалектів. Тваринний світ Соломонових островів представлений папугами, зміями, ящірками, кажанами, крокодилами та гігантськими жабами.

Зверніть увагу на назву рубрики! «ПіК»


Особенно это "Зверніть увагу на назву рубрики! «ПіК»
 
там звание народного жулика еще законом не предусмотрено?
 
attachment.jpg
 
А Лайф разве не турки?
Ахметова контора



Единым участником общества с ограниченной ответственностью «Астелит» является оффшорная голландская компания Евразия Телекомьюникейшнз Холдингз Б. В., принадлежащая Turkcell (55 % акций) и System Capital Management (45 % акций).
 
Никогда не покупала этот чай. И откуда такая истерика у рыгов? Если товар хороший - ему не страшен никакой бойкот.

обуховскую туалетную бумагу ни на какую другую не поменяю :ги: а кулиничевский хлеб - говно.
согласен

там звание народного жулика еще законом не предусмотрено?
вот это надо ОБЯЗАТЕЛЬНО поставить на повестку дня в верховной раде . чтоб такой закон ввести :D
 
Блять, шо за истерия!
А название рубрики нельзя было прочитать!
»
Из той же оперы, вернее источника:

Особенно это "Зверніть увагу на назву рубрики! «ПіК»
Так об этом не только «Фейкодром» пишет, есть и другие источники.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
 
А как бы протолкнуть закон проект что бы на продукции обязательно присутствовала политсимволика учредителей. Это более реально и необходимо
Ну что бы потребитель знал от чего отказывается и ни в коем случае не смешивал продукты в холодильнике:-)
 
ПР жжот! какой там курс 10, то фигня, покупать надо по партийному признаку продавца - иначе тюрма:eek:

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Останній прояв істерики стався з Народним депутатом України, членом фракції Партії регіонів Олександром Герегою, який у цей важкий для суспільства час зареєстрував проект архіважливого закону про внесення змін до Кримінального кодексу, що запровадить відповідальність за бойкотування товарів і послуг за ознакою партійності власника.
.....
Щоб притягнути до відповідальності за цією частиною статті 161, слідство доводитиме, що споживач, обираючи між товарами або послугами, відкрито керувався міркуваннями партійності власника.

Как они это проверят?:D
Просто товар не нравится. Плохо пахнет.

обуховскую туалетную бумагу ни на какую другую не поменяю :ги:

Тебе не нравится селпак?:eek:
 
Жаль, если фейк...

По этой ссылочке
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
очень сокрушается Герега, что его доходы падают. Так только же выйти из ПР - и наступит счастье! Хотя, возможно, в ПР вход - рупь, а выход - стольник...
 
Назад
Зверху Знизу