Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Бачу, що Вас влаштовує надзвичайно тінізована українська економіка та офшори пана Порошенка в тому числі.
Ага. Напевно Петрик зі своїми офшорами на 300 баксів має їх набагато більше ніж Сцикло. До речі, скільки у Сцикла офшорів?

Ничего это не даст. Я уже молчу о том, что даже сказочные 2 мрлд - это всего лишь около 5% одного годового бюджета Украины.

Нацбанк готовится к экономическому кризису на конец года.
1.Нацбанк готується до можливого кризису, бо є недовиконання бюджету вже зараз...
2. Щодо основного питання. Почитай тут, перш ніж лізти із власними недолугими коментами.
Європейський інформаційно-дослідницький центр
Досвід іноземних країн з легалізації або амністування
тіньових доходів
Інформаційна довідка, підготовлена Європейським інформаційнодослідницьким центром на запит народного депутата України
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я зрозумів, Ви - комуніст "у всіх відбарти й поділити". Я ніколи не підтримував комуністичну ідеологію на відміну від Вас.
Бачу, що Вас влаштовує надзвичайно тінізована українська економіка та офшори пана Порошенка в тому числі.

Пральна!
**** Порох 3шт зелени в офшор запихнул??
*******!!!!

А вот нашим можна!
Вовын бизнес через офшорные компании оформлен!
И ссать на вас мы хотели парохоботы! Ясно, карупцианеры??

Хорошо я парохоботов уделал, панэ Володимир??
Щас мы их тут усех в стойло! Да?:клас:

фейсбука, в котором сидит максимум 2% украинцев?
То він шо цілими днями в інтернеті сидить і на питання відповідає?
Чи то за нього хтось відповідає?
А від журналістів чого втікає?
Нема часу на журналістів, треба в інтернеті всім відповісти.
Правильно?
Він казав шо дуже зайнятий, а от воно виявляється чим зайнятий.

Так. У нього ж немає ані свого 5-ого каналу, чи медведчуківсько-ахметовських каналів немає... :-)

То парохоботам тиливозор нужин.
Они малоумные!

А от у нас, есть кино! Целый сириал, где усо пральна паказывают. И интиресно!

Парохоботам ни панять!
Да?

Кстати да, я тоже заметил. Когда Зеленского опрашивали журналисты после сдачи мочи, он заготовленные фразы говорил по украински, а на неожиданные вопросы срывался сразу на русский.
Порошенко на дебатах его на этом поймает.

нього ж немає ані свого 5-ого каналу, чи медведчуківсько-ахметовських каналів немає
Не бреши. Сегодня он может прийти абсолютно на любой канал, и ему дадут столько времени сколько он сможет говорить. Ибо людям интересно послушать великого отмалчивателя.

Так надай цей список...
Безвіз зараз під загрозою, бо основною вимогою для надання безвізу та асоціації до ЄС було уведення статті про незаконне збагачення. Але, зараз, коли над його командою нависла загроза розслідувань за незаконне збагачення, цю статтю вилучили. Наразі ЄС чекає подальших дій й розглядає можливість скасування безвізу.
Нагадаю що обіцяв і чого не зробив президент Порошенко.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Минутку,я этот список не знаю. Ты его упоминал. Вот и предоставь.

Далее - нет, безвиз сейчас не под угрозой. И закон, который ты упомянул - это не основной, а один из. И его уже подали новый. И никто в Европе даже не намекнул, что из заз него заберут безвиз. Только выразили озабоченность и не более. А вот при ссыкуне - да, там могут наворотить что быстро заберут.

И не надо приводить ссылок с аргументами для *****ов. Потому что тоже АТО шло к завершению. И завершилось бы через сентябре, елси бы не напала ****а. Я понимаю, что хочется придраться к срокам. Но если так говорить - то Илон Маск - полное трепло. Он все вроки, что сам называл = неоднократно нарушал в разы. Правда при этом его ракеты - это прорыв такого уровня - что ни наса, не тем более, прости Господи, роскосмот ничего подобного не могут. Но если бы оценивали наши зрадоебы так, как оценивают у нас - просто вытащили бы его первые слова, где указы сроки и кричали бы - маск, где достижения в 13 году, ты же обещал, а вышло только в 18 году.

Именно поэтому надо просто взять, и посмотреть на достижения за 5 лет.

Що трапилось? Раптом став намагатися писати українською? М-да, за майже 30 років, така подія... Мабуть слоняка у Порошенківському зоопарку здох?
Якшо ти уважно слідкуєш за мною, ти був взмозі побачити дві речі. По-перше, я був зареєстрований на форумі значно пізже, ніж 30 років тому; по-друге, на пости українською я відповідаю українською.
Сподіваюсь, ти не проти того, щоб я завдав запитання у відповідь: чому ти проігнорував цей пост?
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=65589684&postcount=2153

Вове невозможно сопротивляться!

Зеленский наш призидент и главнокомандующий!!
Веди нас Вова в бой!
*** нам эти парошенковские минские дагаварняки!!!:yahoo:

Пральна? Умрем усе как один! Как от за сьомой шли в Илловайск, так и мы за Вовой!
Вы можете после проигрыша на выборах объединиться в секту свидетелей потужних реформ имени Петра и реализовать свои профессиональные навыки где-нибудь в Припяти.

Так. У нього ж немає ані свого 5-ого каналу, чи медведчуківсько-ахметовських каналів немає... :-)

Что? Слушай, не строй *****а. Во первых, как сейчас модно говорить - в его окружении есть олигарх. Да, еще там вор и аферист. И у него есть канал. Так что как минимум 1+1 это канал именно окружения ссыкуна.

Якшо ти уважно слідкуєш за мною, ти був взмозі побачити дві речі. По-перше, я був зареєстрований на форумі значно пізже, ніж 30 років тому; по-друге, на пости українською я відповідаю українською.
Сподіваюсь, ти не проти того, щоб я завдав запитання у відповідь: чому ти проігнорував цей пост?
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=65589684&postcount=2153
"пізже" :іржач: подивлюсь, допоки не насміюсь...

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу