Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

За кого ви проголосуєте на виборах Президента України у другому турі 21.04.2019?

За кого вы проголосуете во 2 туре 21.04.2019?

• Зеленський Володимир Олександрович

Голосів: 599 44.5%
  • Порошенко Петро Олексійович

Голосів: 746 55.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1345
  • Опитування закрито .
Статус
Тема закрита
Кто ни будь знает, имеет ли президент право во время (или уже после) присяги занюхивать кокс с Конституции Украины и, по желанию, с Пересопницкого Евангелие?
Стаття 104. Новообраний Президент України вступає на пост не пізніше ніж через тридцять днів після офіційного оголошення результатів виборів, з моменту складення присяги народові на урочистому засіданні Верховної Ради України.

Приведення Президента України до присяги здійснює Голова Конституційного Суду України.

Президент України складає таку присягу:

"Я, (ім'я та прізвище), волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі".

Президент України, обраний на позачергових виборах, складає присягу у п'ятиденний строк після офіційного оголошення результатів виборів.
Я не нашел инфы на этот счет в Конституции((

А тем временем...

ced5ga.webp

Кто ни будь знает, имеет ли президент право во время (или уже после) присяги занюхивать кокс с Конституции Украины и, по желанию, с Пересопницкого Евангелие?

Я не нашел инфы на этот счет в Конституции((
Там еще ничего не сказано о том, что он не имеет права ******ь на трибуну и подтереться страницами Пересопницкого Евангелия.
Так что, если Ссыкун станет президентом, у него есть отличная возможность приколоться в своем стиле.

позор, пане Володимир, це коли людина, яка претендує бути президентом України - спілкується і поводить себе як бидло.
В Україні вже було одно бидло при владі.
Бидло - це той президент, який обдурив Майдан...

Ти там що, прибиральник або швейцар?
Киевский политолог: В штабе Порошенко началась паника
Подробнее:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Статус
Тема закрита
Назад
Зверху Знизу